A klasszikus Művészet Zománc Bevonatú Urna Hamvasztás Urna, Fa Urnával, az Élet Fája Táj Egyedi Szöveg (Közepes (120 Cu/a), Barna)
Megújítva

A klasszikus Művészet Zománc Bevonatú Urna Hamvasztás Urna, Fa Urnával, az Élet Fája Táj Egyedi Szöveg (Közepes (120 Cu/a), Barna)

HUF 2.00

Rendelhető

Személyre SZABOTT Zománc Bevonatú Urna az emberi hamvakat : Nagy Fa Temetés, Hamvasztás, Urna Felnőtt Hamvasztás Kézzel készített Nagy urna doboz Méret-100 cu Ha valakit szeretünk, csak létezik az emlékek, ezek az emlékek lesz megfizethetetlenA segítségével ezt a különlegesen készült memória doboz, lehet, hogy megőrizze az emlékek.Hogy ez a saját hozzáadásával egy réz névtáblát. ?✳️ DEKORATÍV HAMVASZTÁS URNÁK, HOGY TÖKÉLETES HAMU ✳️? Minden urna kézzel vésett által NAGINAWOODEMPORIUM Hivatásos művészek.Tartsa be a kiváló kivitelezés, a szép Urna azonnal, teljes egészében tömör fa, hanem egy Kéz Viasz kész gondosan ami kézzel készített egy csúszó alsó nyílás, amely felhasználóbarát.Biztosítunk több méretben minden design hiszen így könnyebbé teszi az ön számára, hogy a precíz, ideális URNA DOBOZ szeretteinek, illetve ad több lehetőséget. ?✳️ MILYEN MÉRETŰ URNA VAN SZÜKSÉGEM? ✳️? Meg kell, hogy legyen tisztában a hozzávetőleges egészséges testsúly, a személy vagy állat vásárol, annak érdekében, hogy tartsa a szeretett hamvai.Az egészséges testsúly, egy font fog termelni, csak egy köbcenti ash.Kedvéért vásárlás, feltételezzük, hogy : Hamu mennyisége egyenlő egy kiló egészséges testsúly.A cubic inch méret minden hamvasztás urna szerepel a tétel leírása.Meghatározhatja, hogy a méret az urnát igényel, ha tudod, hogy az elhunyt az egészséges testsúlyt.Méret köbhüvelyk x Hozzávetőleges Súly.Egyszerű illusztráció : Egy hamvasztás egy egészséges 100 kilós ember fog termelni, közel 100 köbhüvelyk a hamvakat.Ezért, feltételezve, hogy 1 font egyenlő 1 köbcenti, ez a személy szeretne egy urna, hogy 90 100 köbméter cm vagy nagyobb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak