Toxz Kristály Hattyú Szobor Szuvenír Dekoráció Papírnehezék Figura Esküvői Ajándék Kézműves lakberendezés,Kristály Dísz(Hajó TŐLÜNK!)
Megújítva

Toxz Kristály Hattyú Szobor Szuvenír Dekoráció Papírnehezék Figura Esküvői Ajándék Kézműves lakberendezés,Kristály Dísz(Hajó TŐLÜNK!)

HUF 3.33

Rendelhető

Megjegyzés : Kezdve az usa raktár, mindössze 4-7 nap tételek elérni! ! !Magas minőségű, fehér pár hattyú díszek, nemes, elegáns esküvői ajándékok, ami azt jelenti, szerelem, hűség romantikus.Elegáns, sima nyakát sort, tele sok strassz közepén, a kibocsátó szép villog a fény, a fény alatt.Egy pár gyönyörű hattyú pár szobrok, jelképezi az örök, gyönyörű szerelem, mint egy ajándék, hogy a legkedveltebb fejezte ki a szerelmét.Hattyú pár hosszú folyó élet függő cruise, egy szimbólum, a jó szerelem. ✔Termék leírás Hattyú díszek jelentése gazdag, főleg tartozik a jelentését egy gyönyörű szerelem.Magas minőségű, fehér pár hattyú díszek, nemes, elegáns esküvői ajándékok, ami azt jelenti, szerelem, hűség romantikus.Kristály faragott hattyú díszek, jelentése boldog, boldog az, amit egy térkép, a hattyú, az a szerelem jelképe, a gyönyörű, fehér hattyú, az a legjobb ajándék a szerelmesek.Hattyú Dekoráció gondosan kiválasztott jelentése gazdag, fehér hattyú, a design, egy pár boldog fehér hattyúk majd meglátjuk egymást alkotnak egy gyönyörű szív alakú, hozd ki a meleg, romantikus hangulatot.Hattyú pár hosszú folyó élet függő cruise, egy szimbólum, a jó szerelem. ✔Funkció Állapot : Új Anyag : Kristály Szín : Mint a Képen látható Méret : 60mmx80mm n. : 87 g nincs fekete alap ✔Csomag Tartalmaz : 1 db Hattyú Dekoráció.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak