G2TUP Jégkorong Kozmetikai Táska Hokis Smink Ajándék Lányoknak, Amikor A Lábam fárad el Korcsolyázni A Szív (Jégkorong-T)
Megújítva

G2TUP Jégkorong Kozmetikai Táska Hokis Smink Ajándék Lányoknak, Amikor A Lábam fárad el Korcsolyázni A Szív (Jégkorong-T)

HUF 1370.70

Rendelhető

♡A Jégkorong utazás táskák jó választás minden hokit szerető,korcsolyázók,jégkorong edző,Korcsolyázás, edző,sportoló,,sportolóKopás van valahol a felek alkalmas bármilyen alkalomra. ♡Jégkorong Kozmetikai Tasak lehet adni, hogy a nővér ,barát, a nagymama,rokon,anya, a néni lánya, tanár, ápoló, orvos, felesége, családja & valaki, mint a Valentin Nap, anyák Napja, születésnap, Karácsony ,újév ajándék. ♡Ajándék Hoki Rajongó : remek ajándék a hoki rajongó az életben!Nyomtassa ki a szöveget : "mikor a lábam fárad el korcsolyázni a szíved."Jellemzők a jégkorong játékos. ♡ANYAG : Jégkorong Anya Tok puha poliészter anyag, valamint élénk nyomtatott smink táska. ♡Vízálló Jelen a Jég vagy a Mező Játékosok Tengelykapcsoló MÉRETE : 23*17cm,a tökéletes méret, utazás, egynapos kirándulások, vagy tárolja a kozmetika, ékszerek, haj, kiegészítők, Tollak, ceruzák, vagy egyéb kiegészítők.Szintén nagy a pelenka táska. ♡A Jégkorong utazás táskák jó választás minden hokit szerető,korcsolyázók,jégkorong edző,Korcsolyázás, edző,sportoló,,sportoló.Kopás van valahol a felek alkalmas bármilyen alkalomra. ♡Jégkorong Kozmetikai Tasak lehet adni, hogy a nővér ,barát, a nagymama,rokon,anya, a néni lánya, tanár, ápoló, orvos, felesége, családja & valaki, mint a Valentin Nap, anyák Napja, születésnap, Karácsony ,újév ajándék. ♡Ajándék Hoki Rajongó : remek ajándék a hoki rajongó az életben!Nyomtassa ki a szöveget : "mikor a lábam fárad el korcsolyázni a szíved."Jellemzők a jégkorong játékos. ♡ANYAG : Jégkorong Anya Tok puha poliészter anyag, valamint élénk nyomtatott smink táska. ♡Vízálló Jelen a Jég vagy a Mező Játékosok Tengelykapcsoló MÉRETE : 23*17cm,a tökéletes méret, utazás, egynapos kirándulások, vagy tárolja a kozmetika, ékszerek, haj, kiegészítők, Tollak, ceruzák, vagy egyéb kiegészítők.Szintén nagy a pelenka táska.A lányok, hogy a játék jégkorong fog szerette ezeket!Tökéletes a gazdaság szükséges utazási tételek!Alkalmas Kirándulások, Nyaralás, Utazási, Iroda,Futó, Vásárlás, Tornaterem, Sport.A tökéletes tasak, hogy az összes az, hogy a bits & darab biztonságos.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak