A K&F Koncepció X-Sorozat 68 inch/172cm Szénszálas Kamera Állvány,Professzionális Fotózás Állvány a 36mm Fém Labdát Fej Terhelhetőség:
Megújítva

A K&F Koncepció X-Sorozat 68 inch/172cm Szénszálas Kamera Állvány,Professzionális Fotózás Állvány a 36mm Fém Labdát Fej Terhelhetőség:

HUF 17099.10

Rendelhető

【Egyedi Megjelenés】Új X-sorozat megjelenésű,klasszikus színű, speciális szerkezetűHasználja ugyanazt a design elemek, mint a másik Red Dot díjas állvány. 【CNC 36mm Fém Labda Fejét】Ez a szakmai 36mm fém labda fejét fogad el, CNC gyártási folyamatnak, hogy ez tökéletes, jobban ellenáll a súrlódás, valamint a rozsda, így egy hosszabb élettartam. 【Magas Minőségű Anyag】A 28mm cső teljes készült szénszálas,könnyebb, erősebb,a nettó tömeg, a labda fejét tartalmazza csak 3.76 KG lehet szabadtéri könnyen. 【16 KG Terhelhetőség】 biztosít 16 KG/a 35,2 kg terhelhetőség, meg lehet forgatni, hogy bármilyen szögben akar, segít, hogy javítsa a tartomány a kamera tevékenység során gördülés.A 360 fokos panoráma tárcsa lehetővé teszi, hogy állítsa fel a pontosság lövés, hogy elfog a szép tájak. 【Több Kompatibilitási】Ez a kamera állványt a standard 1/4 hüvelyk szál,ami lehet alkalmazni, hogy a legtöbb Arca-Swiss gyorskioldó lemezek; 1/4" csavar alkalmas a legtöbb kamera, DSLR fényképezőgép, írásvetítő, távcsövet, stb. 【Egyedi Megjelenés】Új X-sorozat megjelenésű,klasszikus színű, speciális szerkezetű.Használja ugyanazt a design elemek, mint a másik Red Dot díjas állvány. 【CNC 36mm Fém Labda Fejét】Ez a szakmai 36mm fém labda fejét fogad el, CNC gyártási folyamatnak, hogy ez tökéletes, jobban ellenáll a súrlódás, valamint a rozsda, így egy hosszabb élettartam. 【Magas Minőségű Anyag】A 28mm cső teljes készült szénszálas,könnyebb, erősebb,a nettó tömeg, a labda fejét tartalmazza csak 3.76 KG lehet szabadtéri könnyen. 【16 KG Terhelhetőség】 biztosít 16 KG/a 35,2 kg terhelhetőség, meg lehet forgatni, hogy bármilyen szögben akar, segít, hogy javítsa a tartomány a kamera tevékenység során gördülés.A 360 fokos panoráma tárcsa lehetővé teszi, hogy állítsa fel a pontosság lövés, hogy elfog a szép tájak. 【Több Kompatibilitási】Ez a kamera állványt a standard 1/4 hüvelyk szál,ami lehet alkalmazni, hogy a legtöbb Arca-Swiss gyorskioldó lemezek; 1/4" csavar alkalmas a legtöbb kamera, DSLR fényképezőgép, írásvetítő, távcsövet, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak