Súlyzók Súlyzók, Külső Hab Belső Mag, Állítható Súly, Női Fitness Háztartás Súlyzók, fogyás Berendezés Vékony Karok (Szín : Zöld)
Megújítva

Súlyzók Súlyzók, Külső Hab Belső Mag, Állítható Súly, Női Fitness Háztartás Súlyzók, fogyás Berendezés Vékony Karok (Szín : Zöld)

HUF 6084.00

Rendelhető

★Anyag : magas minőségű acélA felület galván valamint a rozsda-mentes, minden ellensúly vas blokk sarkítani, nem sorja nem kár, hogy a kéz, 250 gramm vas blokk (a hiba körülbelül 3 gramm). ★ 3 javítása érdekében tett lépések : 1. Forgassa el, majd nyissa ki a zárat fedelét. Add meg az ellensúly vas be a csőbe. Húzza meg a zár fedelét. ★Anti-laza design : a vas blokk telepítve van a cső, a csavart könnyen forgatni zárva, nem mozog, nem számít, hogyan rázza, biztonságos, csendes. ★Nem vas blokk (egy 1 kg-os), beépített, tömör acél, 2 vas blokkok (egyszeri 1,5 kg), 4 vas blokkok (egy 2 kg). ★ Ideális, általános egészség, mérleg, súly menedzsment, aerob edzés, aerob gyakorlat, jóga, erősítő edzés. ★Anyag : magas minőségű acél.A felület galván valamint a rozsda-mentes, minden ellensúly vas blokk sarkítani, nem sorja nem kár, hogy a kéz, 250 gramm vas blokk (a hiba körülbelül 3 gramm). ★ 3 javítása érdekében tett lépések : 1. Forgassa el, majd nyissa ki a zárat fedelét. Add meg az ellensúly vas be a csőbe. Húzza meg a zár fedelét. ★Anti-laza design : a vas blokk telepítve van a cső, a csavart könnyen forgatni zárva, nem mozog, nem számít, hogyan rázza, biztonságos, csendes. ★Nem vas blokk (egy 1 kg-os), beépített, tömör acél, 2 vas blokkok (egyszeri 1,5 kg), 4 vas blokkok (egy 2 kg). ★ Ideális, általános egészség, mérleg, súly menedzsment, aerob edzés, aerob gyakorlat, jóga, erősítő edzés.Még akkor is, ha ön kezdő, vagy kezdő, a fitness-életmód, könnyedén elvégzi nagyon hatásos, könnyen elsajátítható gyakorlatok, hogy csak a szükséges súlyt emelő -, egy kis motiváció.feature100% teljesen új, kiváló minőségű.Mennyiség : 2 Color : kék, pink Adjustment : állítható belül 2-3-4 kg Applicable forgatókönyv : home fitness, fitness club.Semmi sem jobb, mint a súlyzók-Javítja a kardiovaszkuláris egészség-Növeli az izomtömeget-kalóriát Éget, növekvő pulzusszám-Növeli a csontsűrűséget, valamint csökkenti a törés kockázatát-Javítja az izom enduranceprompt1. Mivel a kézi mérés szükséges, kérjük, tanulmányozza a tényleges 2. Ez a termék eredeti.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak