Kutya Fürdő Ecset Pet Comb Macska Fésű A Lebegő Haj Fésű Speciális Kefével Kutya Kefe Szőrtelenítés Macska Kellékek Macska Ápolás Arch Nagy
Megújítva

Kutya Fürdő Ecset Pet Comb Macska Fésű A Lebegő Haj Fésű Speciális Kefével Kutya Kefe Szőrtelenítés Macska Kellékek Macska Ápolás Arch Nagy

HUF 1890.00

Rendelhető

➤【Tökéletes Választás】 : úgy Tervezték, hogy rövid, közepes szőrű állatok, például a kutyák, macskák, görények, ló, nyúl, disznó vagy más állatotHadd legyen lazább, amikor a fürdés, a boldog tapasztalat azt várom, hogy újra, meg újra, te is játszani egy jó masszázs hatása, míg ápolás a haj, ezért siess, tapasztalatok. ➤【Nagy Ajándék】 : Ez a pet grooming ecset fontos eszköz az összes pet lovers egy eszköz, hogy sok hosszú hajú állat kell, használható fürdésre, de az is, hogy biztosítson masszázs-szolgáltatások, a kedvtelésből tartott, amellett, hogy lehet használni, hogy vigyázzon a kabátok.Ha vannak barátaim, akik pet lovers, mint te, nagyon helyénvaló, hogy egy ilyen ecsetet, mint egy ajándék. ➤【Szerviz Garancia】 : arra törekszünk, hogy javítsa a elégedettségét minket, hogy egy kellemes vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van kérjük, lépjen velünk kapcsolatba mi fog válaszolni 24 órán belül kell megoldani a problémát. ➤【 Tartós】 : Ez a sokoldalú kutya ápolás ecset nem karcolja meg a pet bőr.Sőt, nagyon könnyű, hogy eloszlassa a hab, nem mélyen, tiszta a pet haját, tisztítás laza haj, a bőr, hogy a fürdés folyamat több, nyugodt, kellemes, hogy a kisállat haj simább. ➤【Tovább Tisztítás】 : Hozza a pet jobban érdekel, majd tisztítsa meg rendszeresen, hogy egészségesebb.Ez a kefe hozza a kisállat, egy puha, kényelmes érzés, hanem egy masszázs nyugtató hatása van.Biztonságosabb, kényelmesebb a pet fürdés közben.Ez is a tökéletes ajándék a kutya meg a macska.
Termék Leírás :
Könnyű Eltávolítás : Párna könnyen tisztítás állatokból, továbbá csökkenti hajtását, valamint elkerüli a nagy húz, ha ezzel a tű ecset a hosszú - vagy rövid szőrű macskák, kutyák, hogy tiszta laza haj, szennyeződés, valamint szőr állatok.
Tovább Tisztítás : mosd meg a pet haját rendszeresen a kefe segít, javítja a vérkeringést, így a petd kabát lágyabb, fényesebb, egészségesebb.
Felhasználása : A kefék lehet, masszázs, relax a kedvence, míg a fürdés, tisztálkodás, így a pet szerelmes fürdőzés, hogy a szépség fürdőzés, kellemes tevékenység mindenkinek!
Méret : Mint a kép is mutatja, van egy kis hiba miatt kézi mérés, kérem, nem bánja.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak