220v Elektromos Lolly Gofri egy Bottal Készítő Gép
Megújítva

220v Elektromos Lolly Gofri egy Bottal Készítő Gép

HUF 63000.00

Rendelhető

kereskedelmi-palacsinta-sütőkereskedelmi-palacsinta-sütő.Funkció : Állítható Termosztát,tapadásmentes Főzés Surface Power (W) : 1500 Voltage (V) : 220 Model Száma : FY119 Interchangeable Lemezek : lolly waffle Specification : Termék Neve 220v Elektromos Lolly Gofri egy Bottal Készítő Gép.FY119 Méret 38x33x31cm Súly 11kg Feszültség 220 V Teljesítmény 1500 W Használat Haza,Party,Kávézó,teázó Csomagolás Standard kivitel csomagolás MOQ 1 egység Átfutási Idő 1-6 nap Megjegyzés Támogatja a háztól-házig szállítás a DHL/Fed Ex/EMS,stb.ez a gofrisütőt lehetővé teszi, hogy sütni az új gofri egy bottal, vagy lolly gofrit.egy teljesen új koncepció, hogy egyre rendkívül népszerű a világ minden tájáról.a speciálisan kialakított hálózatok lehetővé teszik, hogy sütni 6 gofri egy időben.kis nyílások vannak előre elkészített oldalán minden lollypop gofri rács helyezze be a botot elején a sütési folyamat. nem öntapadó réteg nem szükséges, ez a tapadásmentes felület, meg lehet tisztítani minden eszköz nélkül fennáll a veszély, a karcolás vagy káros a sütési felület. a sütési idő körülbelül 1-5 perc alatt kell sütni egy tálca(6db) Termék Részletes Képek : Szállítási Nemzetközi Vásárlók - Megjegyzés : a Postai szolgáltatás : a Nemzetközi Fed Ex/DHL/EMS Futár a priority Delivery idő : 3-6 munkanapon belül igyekszünk megoldani a problémákat.Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, elegendő idő ahhoz, hogy kezelni tudjuk.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási költségeket.Ezek a díjak a vevő felelőssége.Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt ajánlattételi.

A javaslat jellemzői

Product Name   220v Electric Lolly Waffle on a Stick Maker Machine   :
Item No.   FY119   :
Size   38x33x31cm   :
Weight   11kg   :
Voltage   220V :
  :
Power   1500W   :
Usage   Home,Party,Cafe,Tea Shop   :
Packing   Standard export packing   :
MOQ   1 unit   :
Lead Time   1-6 days   :
Remark   Support door to door shipping by DHL/FedEx/EMS,etc.:
  :
Features:
1.this waffle iron makes it possible for you to bake the new waffle on a stick or lolly waffle. a brand new concept that is getting extremely popular all over the world.:
2.the specially designed grids allow you to bake 6 waffle at a time.3.small openings are pre-made on the side of each lollypop waffle grid to insert the stick at the beginning of the baking process.4. a non-adhesive layer is not required, it's with non-stick surface and can be cleaned with any device without running the risk of scratching or damaging the baking surface.5. the baking time is about 1-5 minutes to bake a tray(6pcs):
Product Detailed Pictures:
Shipping :
International Buyers - Please Note:
Postage service:
International FedEx/DHL/EMS Courier with priority
Delivery time:
3-6 working days
We try our best to solve your problems. Please contact us and allow time for us to handle. :
Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility. :
Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding :

Vevők, ahogy választanak