Tároló Doboz Fiók, Műanyag Asztali Tároló Doboz Fájl Ékszerek többrétegű Tároló Szekrény bőrápoló Rack HUYP (Szín : Zöld, Rózsaszín)
Megújítva

Tároló Doboz Fiók, Műanyag Asztali Tároló Doboz Fájl Ékszerek többrétegű Tároló Szekrény bőrápoló Rack HUYP (Szín : Zöld, Rózsaszín)

HUF 3.00

Rendelhető

Tervezés : egy pillantással, nagy méret, tedd le A4-es papír, dokumentumok, könyvek, irodai kellékek, közepes méretű írószer, szemüveg, számológépek, kozmetikumokAnyag : pp anyag, környezetbarát, megfelelnek a követelményeknek.Részletek : Intim kezelni, könnyen nyit-zár, anti-csepp csat, hatékonyan akadályozza meg a fiók alá.Tipp : A szállítási idő a termék 10-15 nap, a kép csak tájékoztató jellegű.Képek által érintett kamera berendezés, világítás, illetve megjelenítési Beállítások eredményezi, hogy egy kis színt különbségek, a termék színe lesz jobb, főleg szerint a termékek ténylegesen kapott.Tervezés : egy pillantással, nagy méret, tedd le A4-es papír, dokumentumok, könyvek, irodai kellékek, közepes méretű írószer, szemüveg, számológépek, kozmetikumok.Anyag : pp anyag, környezetbarát, megfelelnek a követelményeknek.Részletek : Intim kezelni, könnyen nyit-zár, anti-csepp csat, hatékonyan akadályozza meg a fiók alá.Tipp : A szállítási idő a termék 10-15 nap, a kép csak tájékoztató jellegű.Képek által érintett kamera berendezés, világítás, illetve megjelenítési Beállítások eredményezi, hogy egy kis színt különbségek, a termék színe lesz jobb, főleg szerint a termékek ténylegesen kapott.Szín : átlátszó, zöld, rózsaszín Méret : 34*31.5*26cm Funkció : iroda, otthon Jellemzők : 1. A jellemzők a műanyag tároló dobozban, hogy a felső, mind az alsó burkolatok csatlakoztatott, a csatok vannak csatolva, a mozgatható fogantyú helyezünk a barázdák, a szállító kényelmes, a forma gyönyörű, elegáns, valamint az új trend teljesül. 2, az előnyöket műanyag tároló doboz tartós, nem fél a víztől, jó fürdőzéssel. 3, a széle sima, nem burr, a fordított csat megakadályozza, hogy a fiók alá, a fiók egyenletes, nem fáj a kezem. A felső széle a groove, hogy megakadályozzák a tárgyak alá. 5, masszív, vastag, jó teherbíró, titkos tároló, könnyen venni. 6, hosszú élettartam, jó tömítés, anti-szerves oldószer, sav-bázis korrózió, nem mérgező tulajdonságait. 7, az átláthatóság hatékonyan megjeleníteni a tartalmát a bent, ami nagyban növeli az elismerést.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak