SHENGANG Kuka, 13.3 Gallon Fedél Kuka, Vékony Konyhai Kuka, Fürdőszoba, Konyha, Kézműves Szoba, Iroda, Garázs, Fekete, 2 Csomag (Fehér)
Megújítva

SHENGANG Kuka, 13.3 Gallon Fedél Kuka, Vékony Konyhai Kuka, Fürdőszoba, Konyha, Kézműves Szoba, Iroda, Garázs, Fekete, 2 Csomag (Fehér)

HUF 3625.20

Rendelhető

1 : Készült tartós anyagok, ez a kukába ellenáll a nehéz használni, meg könnyen üres, tiszta, biztosítva ez jól néz ki az elkövetkező években 2 : A érintse meg a felső fedelet, nem csak a könnyű használni, de azt is megakadályozza, hogy a szagokat, illetve törmelék a tank.Búcsút rossz a szaga, de csúnya, hogy a szemét!. 3 : kukákat a tökéletes kiegészítője minden szobában otthon, akár egy fürdőszoba, konyha, kézműves szoba, iroda, vagy a garázsban.Jellemzők letisztult, modern design, amely ötvözi mind bármilyen dekoráció. 4 : Ez a kukába kicsi, kompakt, ideális kis helyekre, mint például a fürdőszoba vagy az asztal alá.A modern, letisztult design azt jelenti, hogy nem kell áldozatot stílus funkció.Vásárlás a SHENGANG kuka ma tapasztalat, a kényelmet, a prémium kukába. 5 : Ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére semmilyen okot 30 napon belül, ingyenes cseréje sérült vagy hibás alkatrészeket 12 hónapon belül, ha bármilyen elégedetlenség, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. 1 : Készült tartós anyagok, ez a kukába ellenáll a nehéz használni, meg könnyen üres, tiszta, biztosítva ez jól néz ki az elkövetkező években. 2 : A érintse meg a felső fedelet, nem csak a könnyű használni, de azt is megakadályozza, hogy a szagokat, illetve törmelék a tank.Búcsút rossz a szaga, de csúnya, hogy a szemét!. 3 : kukákat a tökéletes kiegészítője minden szobában otthon, akár egy fürdőszoba, konyha, kézműves szoba, iroda, vagy a garázsban.Jellemzők letisztult, modern design, amely ötvözi mind bármilyen dekoráció. 4 : Ez a kukába kicsi, kompakt, ideális kis helyekre, mint például a fürdőszoba vagy az asztal alá.A modern, letisztult design azt jelenti, hogy nem kell áldozatot stílus funkció.Vásárlás a SHENGANG kuka ma tapasztalat, a kényelmet, a prémium kukába. 5 : Ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére semmilyen okot 30 napon belül, ingyenes cseréje sérült vagy hibás alkatrészeket 12 hónapon belül, ha bármilyen elégedetlenség, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak