SPEEDWOW sárvédőket,Alkalmas 2013-2018 Ford Fusion (Nem illik Oldalsó küszöbök),Első-Hátsó 4Piece/Set(Nem Szükséges Fúrás)
Megújítva

SPEEDWOW sárvédőket,Alkalmas 2013-2018 Ford Fusion (Nem illik Oldalsó küszöbök),Első-Hátsó 4Piece/Set(Nem Szükséges Fúrás)

HUF 5571.00

Rendelhető

【Megjegyzés】 : Ez a termék egy különleges autó-specifikus termék, csak alkalmas 2013-2018 Ford Fusion sárvédő,Nem illik Euro, nem illik oldalsó küszöbök (Földi készletek) & body módosítások, hátsó aero készletekkérjük, erősítse meg az autó modell megvásárlása előtt, hogy elkerüljék a felesleges gondok miatt összeférhetetlenség. 【Könnyen telepíthető】 : Nincs további fúrást nem igényel, ez lehet telepíteni, közvetlenül az eredeti előre beállított üresedés az autó, de lehet telepíteni szorosan nélkül rések, nem fog fájni a kocsit. 【Magas Minőségű】 : Kiváló minőségű PP+TPO anyag, tartós, jobb védelmet nyújt az autó. 【Kiváló teljesítmény】 : Teljes mértékben védi a mechanikus szerkezet az autó, megakadályozzák a repülő homok, a kövek, a betörő a mechanikus mechanizmus, ugyanakkor védi az autó festék attól, hogy sérült a repülő homok.Függetlenül attól, hogy az eső vagy a hó, akkor a meghajtó, általában anélkül, hogy aggódnia kellene a testet, hogy festett által sáros utakon. 【Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás】 : minden esetben megadjuk egy 3 hónapos jótállási szolgáltatás, ha bármilyen kérdése van a használat során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az idő, válaszolunk, amint lehetséges. 【Megjegyzés】 : Ez a termék egy különleges autó-specifikus termék, csak alkalmas 2013-2018 Ford Fusion sárvédő,Nem illik Euro, nem illik oldalsó küszöbök (Földi készletek) & body módosítások, hátsó aero készletek.kérjük, erősítse meg az autó modell megvásárlása előtt, hogy elkerüljék a felesleges gondok miatt összeférhetetlenség. 【Könnyen telepíthető】 : Nincs további fúrást nem igényel, ez lehet telepíteni, közvetlenül az eredeti előre beállított üresedés az autó, de lehet telepíteni szorosan nélkül rések, nem fog fájni a kocsit. 【Magas Minőségű】 : Kiváló minőségű PP+TPO anyag, tartós, jobb védelmet nyújt az autó. 【Kiváló teljesítmény】 : Teljes mértékben védi a mechanikus szerkezet az autó, megakadályozzák a repülő homok, a kövek, a betörő a mechanikus mechanizmus, ugyanakkor védi az autó festék attól, hogy sérült a repülő homok.Függetlenül attól, hogy az eső vagy a hó, akkor a meghajtó, általában anélkül, hogy aggódnia kellene a testet, hogy festett által sáros utakon.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak