Nail Gel-Eltávolító Készülék Elektromos Szilikon Fűtés Köröm Gőz lengyel Eltávolító Nem károsítja Kezét Manikűr 100‑245V(2)
Megújítva

Nail Gel-Eltávolító Készülék Elektromos Szilikon Fűtés Köröm Gőz lengyel Eltávolító Nem károsítja Kezét Manikűr 100‑245V(2)

HUF 2.00

Rendelhető

ERGONÓMIA : A köröm zselé eltávolító készülék megfelel az alak a palm pedig már egy kényelmes fogást biztosítFogad el, ergonomikus kialakítás, valamint illik a görbe az emberi kéz.OKOS : akkor érintse Meg a panel elindítani vagy leállítani a működését, várni a gőzmozdony, hogy egy sípoló hangot, amikor a hőmérséklet eléri a megadott hőmérséklet, majd a gőzgéppel indul, egy zöld fény.ANYAG : A köröm gőz gép puha szilikon anyag, majd 5 ujját modell, miközben a kényelmes szilikon, csökkenti a manikűr-pack ön megelégedésére.STEAM : Nem kell, hogy érintse meg a körömlakk eltávolító, öntsük a körömlakk eltávolító vizet a gép, a gép pedig a hőt generál a gőz, hogy a teljes köröm költöztetés, ami nem károsítja a finom bőrt a kezét.EGYSZERŰ : A köröm gőz költöztetés plug and kirakodás, amely könnyen kezelhető, időtakarékos, kényelmes, gyors, de elutasítja, hogy a nehézkes, hagyományos köröm költöztetés lépéseket.Hogyan kell Használni : 1. Nyissa fel a felső fedelet a gép, majd nyissa fel a felső fedelet a jelzett irányba, a zár nyíl. Öntsük 5-10 ml körömlakklemosó. Óvatosan csiszolás a köröm a köröm tisztogató. Várd meg a GŐZ-jelzőfény világít, helyezze be az ujjait a 5 ujjal lyukat modell, majd húzza meg az ujjait kissé, hogy lehetővé tegye a köröm felületét, hogy jobban lépjen kapcsolatba a gőz. Vár az EMD fény világít, akkor vegye ki a kezét.Ebben az időben, a körömlakk van, felduzzadt, majd megrepedt.Ez néhány percet vesz igénybe, hogy távolítsa el néhány speciális körömlakk. Használata a köröm toló, távolítsa el a körömlakk gyorsan lehetőleg 15 másodpercen belül, mielőtt a körömlakk megszárad újra, majd kapcsolja ki a készüléket, ha kész.Specifikáció : Elem Típus : Köröm gőz gép Anyaga : ABS, szilikon Dugó Feszültség : 100-245 V Csomag Lista : 1 x Alaplap 1 x Adapter 1 db védőburkolat, 1 x Használati Útmutató 1 x Szilikon Borító 2 x Víz Tálcák.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Nail steam machine
Material:
ABS, silicone
Plug Voltage:
100-245V
Package List:
1 x Mainboard:
1 x Adapter:
1 x Protective Cover:
1 x Instruction Manual:
1 x Silicone Cover:
2 x Water Trays:

Vevők, ahogy választanak