FAMKIT Micro SD, hogy IDE-Micro SD/TF Memóriakártya, hogy IDE 44 tűs Férfi Adapter
Megújítva

FAMKIT Micro SD, hogy IDE-Micro SD/TF Memóriakártya, hogy IDE 44 tűs Férfi Adapter

HUF 3.33

Rendelhető

Előírásoknak való megfelelőség : az SD specifikáció Ver20, IDE/ATA-33 specifikáció.Standard IDE interface : igaz-IDE módban, valamint támogatja a DMA-33 átviteli mód.Az IDE interfész egy 44-pin/2,0 mm-es férfi csatlakozó.Két fő vezérlő chipet ezen a fórumon, de van egy SD kártya foglalat a hátoldalán.Előnyei : kis helyigény, kompakt kivitel, egyszerű művelet.Az SD-kártya van a jellemzők, kis méretű, nagy kapacitású, sokk, illetve nedvesség ellenálló, magas hőmérsékletű ellenálló, stabil teljesítmény, állandó, hatékony adattárolás, nem a zaj, nem keresik a hibát.Ez egy népszerű, mainstream termék memóriakártya.Ez a kelő kártya lehetővé teszi, hogy az SD-kártya ez a fölény csatlakozni a standard ATA IDE felület, mint egy hagyományos IDE-tároló eszköz. Előírásoknak való megfelelőség : az SD specifikáció Ver2.0, IDE/ATA-33 specifikáció; 2. Standard IDE interface : igaz-IDE módban, valamint támogatja a DMA-33 átviteli mód; 3. Az IDE interfész egy 44-pin/2,0 mm-es férfi csatlakozó; 4. Két fő vezérlő chipet ezen a fórumon, de van egy SD kártya foglalat a hátoldalán; 5. Előnyei : kis helyigény, kompakt kivitel, egyszerű művelet; 6. Az SD-kártya tartalmazza az OPERÁCIÓS rendszer, illetve alkalmazás, szoftver, a készülék közvetlenül aktív; 7. Támogatja a DMA-nak, illetve az ULTRA DMA mód a DOS / NT4 / WINDOWS98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / MAC / Linux rendszerek.Termékleírás : Szín : Fekete IDE interface : 44 TŰS Támogatás SD kártya, 8-64 gb-ig Támogatja az SD-kártya típusa : TF, micro SD Méret : 51 * 41 * 3mm / 2. 9g Telepítési Megjegyzések : az Első telepítés az SD-kártyát a nyílásba, majd csatlakoztassa a merevlemez adatkábel, hogy a felület a notebook merevlemez.A power-on az észlelés normális, használható.Ez ilyen egyszerű, nem kell, hogy semmilyen illesztőprogram.Megjegyzés : A puha routing, az SD kártya mérete elég belül 1 G.Ha telepíteni, WIN98, WIN me, WINXP, vagy a rendszer, az SD kártya kapacitás lehetőleg 2 GB vagy több.Ha szükség van a nagy sebességű, kérjük válasszon egy high-power flash kártya.egyébként általában jó.Maximális támogatása 128 G SD-kártyára.

A javaslat jellemzői

Colour:
Black
IDE interface:
44PIN
Support SD card, 8-64GB :
Support SD card type:
TF, micro SD
Size:
51 * 41 * 3mm / 2.0 * 1.6 * 0.1in
Weight:
approx. 9g
Installation Notes:
First install the SD card into the slot, then connect the hard drive data cable to the interface of the notebook hard drive. The power-on detection is normal and can be used. It is so simple, no need to make any driver. :
Note:
For soft routing, the SD card size is enough within 1G. If you install WIN98, WIN ME, WINXP, or system, the SD card capacity is preferably 2GB or more. If you need high speed, please choose a high-power flash card... otherwise, it will generally be fine. Maximum support for 128G SD card. :

Vevők, ahogy választanak