PZJ-kéményseprő Készlet, Rugalmas Nylon Rúd, s az Ecset Feje,Ütve Fúró Meghajtó Kémény Ecset Készlet Tisztítás Kandalló,Rugalmas,
Megújítva

PZJ-kéményseprő Készlet, Rugalmas Nylon Rúd, s az Ecset Feje,Ütve Fúró Meghajtó Kémény Ecset Készlet Tisztítás Kandalló,Rugalmas,

HUF 999.00

Rendelhető

[Tartós Nylon Rúd] A Rugalmas Tisztító Készlet tartalmaz, rudak, minden rúd 1 méter hosszúKészült nylon, a tartósság, a rugalmasság, valamint a kémiai ellenállás.Úgy tervezték, kerek szerelvények, ez nem károsítja a háborodva, ha mozog. [Előre & Fordított] a rugalmas kefét, kéményseprő könnyű forgatni nagy sebességgel gyakorlat.Ez lehetővé teszi, hogy végezze el a gyakorlatot mindkét előre, hátra. [Könnyű telepíteni]. A tartós rudak a kormot kamra forgó kémény tisztító rendszer, össze lehet kapcsolni, vagy szétszerelt együtt alkalmazkodni a hossza a cső.Könnyen csavart, majd csatlakoztassa, nem az eltávolítása. [Könnyű kezelhetőség] . A kémény tisztító készlet támogatja elsöprő, s kezét söpörni.Egyszerűen csatlakoztassa a fúróval, majd hatékonyan takarítani a korom nélkülözés.Tartsa a család biztonságos vissza egy tiszta kéményben. [Pr] A hajlékony rudak görbe, kanyargós 45 fokos tiszta fej felé a sarkokat.A kéményseprő eszköz tiszta, minden formában fémből vagy tégla kémény.Specifikáció : Anyag Sörtéjű : Megerősített Nylon Application : ✦Alkalmas mindkét fém csövekhez, tégla kémény✦Alkalmas csövek különböző átmérőjű, forma,✦Alkalmas csövek különböző hosszúságú segítségével összekötő rúd✦Alkalmas ívelt pipping✦A kémény ecset hatékonyan elsöpörni veszélyes a korom, kreozottal építmény belsejében, a haza vagy a tetőn, segít megelőzni a füstgáz tüzek.Előny : ✦Nagy sűrűségű & megerősített nylon gumi kompozit anyagok.Alkalmazni a legmodernebb befecskendezési technológia.Nehéz rajta, majd ellenállni, hogy nagy hatással.Így a kefét a rendkívül hosszú élettartamot.✦A rudak készült nylon, tartós, rugalmas, kémiailag ellenálló.Ez egy nagy fokú rugalmasságot, tökéletesen jut át azokat a kemény füstgáz hajlik.Könnyű hajlító 90 fokkal, nem törik le.Egyszerű, hogy össze vagy szét.Lehet csatlakoztatni egy fúró, hatékonyan elsöpörni korom.Könnyen használható : ●Csatlakoztassuk a rudakat egyenként●helyezze fel a szőr a rudak●Fel az ecsetet a füstgáz●állítsa a rúd a füstgáz●Start tisztítás, kémény.

A javaslat jellemzői

Material Bristle:
Reinforced Nylon
Application:
✦Suitable for both metal flues and brick chimneys:
✦Suitable for pipes of different diameter and shape:
✦Suitable for pipes of different length with the help of connecting rods:
✦Suitable for curved pipping:
✦Our chimney brush can effectively sweep away dangerous soot and creosote buildup from inside the home or on the roof, help prevent flue fires.:
Advantage:
✦High density & reinforced nylon rubber composite materials.Apply the most advanced injection technology.Hard wearing, and resist to high impact.Thus the brush head is extremely long lifespan.:
✦The rods are made from nylon, durable, elastic and chemically resistant.It has a great degree of flexibility, perfectly gets through those tough flue bends. Easy bending up to 90 degrees and not break off.Simple to assemble or disassemble.It can be connected to a power drill, effectively sweep away soot. :
Easy to use:
●Connect the rods one by one:
●Attach the bristle with rods:
●Put the brush into the flue:
●Slide the rod into the flue:
●Start cleaning chimney :

Vevők, ahogy választanak