Success4Sport Hordozható AA Elem Úti Töltő Működik a Lenovo Légió, valamint a Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Úgy 2 AA Elem,USB-C)
Megújítva

Success4Sport Hordozható AA Elem Úti Töltő Működik a Lenovo Légió, valamint a Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Úgy 2 AA Elem,USB-C)

HUF 1.33

Rendelhető

⚡ [SLIM & KOMPAKT] Tökéletes utazáshoz, illetve távolról is dolgozniErgonómikus tervezés lehetővé teszi a kényelmes tart a kezében.Díjak tabletta, telefonok, smartwatches, Bluetooth fülhallgató többet.A LED ad, hogy az extra biztonsági szint. ⚡ [MEGBÍZHATÓ!] Jelentős hordozható, valamint megoldható mindenhol ott vannak, az AA elemek ad erőt, amikor szüksége van rá!Lehet felelős a legtöbb okostelefonok & tabletta használata a meglévő kábel vagy az eredeti kábel, ugyanakkor certifed dolgozni Kompatibilis a Kompatibilis a Lenovo Légió. ⚡ [INTELLIGENS] Intelligens Töltési Technológia : Az USB-a port jön a beépített(5 V/3 A), Bi-Directional töltési technológia(5 V/3 A), támogatja a fajlagos töltés protokollok.Az USB-A port, beépített intelligens azonosító technológia, kompatibilis bármilyen USB-kábelt, esetleg másképp. ⚡ [SLIM FIT] Slim illik & Anti Slip : Ezek a hordozható segélykérő csomag szinte bárhol elfér, s a legkönnyebb a piacon.Egy dureble ABS Műanyag Esetben biztosítja, hogy az akkumulátor bank gondosan kezeli, valamint töltődik a készülékre. ⚡ [TANÚSÍTÁSI GARANTÁLT] Minőségbiztosítási & Tanúsított Biztonságos, mint az AA elemek használt ragaszkodni a legmagasabb biztonsági, valamint minőségi előírásoknak.Jön a beépített NTC, amely multi-védelem biztosítása érdekében a teljes biztonság a készülék.(túltöltés elleni védelem, elégtelen védelem, rövidzár védelem, túlmelegedés védelem).Hordozható AA Elem Vészhelyzeti Úti Töltő működik Kompatibilis Kompatibilis a Lenovo Legion is Újra Töltő Power Pack LED Fény! (Szükséges 2 db AA Elem NEM Tartozék) [FEKETE]! ⚡JELLEMZŐK : ⚡ ✅létrehoztunk egy sort a termékek, amelyek kifejezetten arra összpontosított, hogy levegye a teljes potenciálját a mindennapi elektronika.A legfontosabb karcsú, hatékony Energia Csomag a piacon, hogy segíteni tudjunk élni egy worryfree élet, illetve, hogy ezt a stílust.✅A Hordozható AA Sürgősségi Power Pack jön egy kiváló minőségű kábel, ami segít megszabadulni a nagy rendetlen kábeleket.Kényelmesen töltése a Mellékelt USB-C Kábel, vagy bármely más, az eredeti kábel.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak