DOITOOL Csipeszek, 10db Csipet Bilincs ABS Ruhacsipesz Peg Élelmiszer Tömítő Klip Snack Lakk Táska, Otthon, Konyha Hivatal (Kék)
Megújítva

DOITOOL Csipeszek, 10db Csipet Bilincs ABS Ruhacsipesz Peg Élelmiszer Tömítő Klip Snack Lakk Táska, Otthon, Konyha Hivatal (Kék)

HUF 3.33

Rendelhető

Készült ABS anyag, biztonságos, tartósAlkalmas otthoni, üzlet, iroda stb.Egy nagy ajándék, hogy a barátom, meg a család.Hordozható, könnyű, könnyen hordozható, tárolni.Régen bilincs a nyitott snack vagy élelmiszer-csomagot, vagy tartsa meg a ruhák alá, amikor szárítás.Készült ABS anyag, biztonságos, tartós.Alkalmas otthoni, üzlet, iroda stb.Egy nagy ajándék, hogy a barátom, meg a család.Hordozható, könnyű, könnyen hordozható, tárolni.Régen bilincs a nyitott snack vagy élelmiszer-csomagot, vagy tartsa meg a ruhák alá, amikor szárítás.Description This elem felszerelt superior gazdaság teljesítménye, amely a hold élelmiszer csomag, határozottan, folyamatosan.Minden klip készült ABS műanyagból készült, a klipek tartani a ropogós snack, biztonságos, vagy tartsa meg a ruhák alá.Ez egy jó eszköz, szakember, vagy a mindennapi használat során.Jellemzők - Szín : kék. - Készült ABS anyag, biztonságos, tartós. - Hordozható, könnyű, könnyen hordozható, tárolni. - Alkalmas otthon, üzlet, iroda stb. - Egy nagy ajándék, hogy a barátom, meg a család. - Régen bilincs a nyitott snack vagy élelmiszer-csomagot, vagy tartsa meg a ruhák alá, amikor szárítás.Csomag Beleértve a 10 x klip.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak