SUOTENG Univerzális Rugalmas Autó Ablak, Napernyő, Autó Ablak résein Nap Borító Hátsó Oldalán a Gyerekek Baba UV Védelem Blokk (Szín Beállítása)
Megújítva

SUOTENG Univerzális Rugalmas Autó Ablak, Napernyő, Autó Ablak résein Nap Borító Hátsó Oldalán a Gyerekek Baba UV Védelem Blokk (Szín Beállítása)

HUF 2556.90

Rendelhető

1 Hálós anyag, amely mindkét oldalán az üveg bármikor, hatékony gondolkodási, illetve az elszigeteltség a hővezetés. Épített rugalmas háló - Könnyű, összecsukható, így megszálló nincs hely a kocsiban.Csökkenti a belső hőmérséklet, védi a hátsó utasok számára a fény, napégés. Magas légáteresztő hálós lehetővé teszi a levegő beáramlását a a kocsiba, amikor legördül a windows.Stretch Napernyő, - könnyű telepíteni, majd fogadja el őket gyorsan. Hálós anyag, amely mindkét oldalán az üveg bármikor, hatékony gondolkodási, illetve az elszigeteltség a hővezetés. Épített rugalmas háló - Könnyű, összecsukható, így megszálló nincs hely a kocsiban.Csökkenti a belső hőmérséklet, védi a hátsó utasok számára a fény, napégés. Magas légáteresztő hálós lehetővé teszi a levegő beáramlását a a kocsiba, amikor legördül a windows.Stretch Napernyő, - könnyű telepíteni, majd fogadja el őket gyorsan.Description Colour : Black Quantity : 1 készlet (2 DB) Csomagolási Listát : 2db Sunshade Note1.Kérem, engedje meg, 1-3.0 mm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt bid2.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép színe lehet más a tényleges kissé.remélem, megérted,Köszönöm!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak