shizukawill Folio Flip Cover a iPhoneSE 3. Generációs 2022 / iPhoneSE 2. Generáció 2020 / iPhone8 / iPhone7 a 2way Heveder (Fekete-Barna)
Megújítva

shizukawill Folio Flip Cover a iPhoneSE 3. Generációs 2022 / iPhoneSE 2. Generáció 2020 / iPhone8 / iPhone7 a 2way Heveder (Fekete-Barna)

HUF 850.50

Rendelhető

Ez egy telefon esetében a 2-way hevederKét színű szövet használt, valamint a beépített TPU tok ugyanolyan színű, mint a belső szövet, ami egy egységes design.A i Phone SE 2022 3. Generációs,i Phone SE 2020-ig, 2 Generációs, i Phone8, valamint i Phone7 ugyanazt az ügyet.A bekapcsoló gombot, a kamera lyuk, mikrofon lyuk, stb.már feldolgozott, hogy illeszkedjen a készülék.A belső TPU esetben megvédi a telefont a csepp, s az ütéseket.Úgy tervezték, hogy ne is zavarja meg a fóliát, szóval kérlek, ne aggódj venni.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék színe eltérhet attól függően, hogy a készülék kijelző teljesítménye, majd a beállítások lehetőséget.Létrehoztunk egy termelési rendszer a tengerentúli leányvállalatának.Eladjuk termékek minőségi által irányított minket.Célunk, hogy a boltban kap, a "Köszönöm" a világon.Két hang színe, így amikor megnyitja a telefon esetében, egy másik nézze!.shizukawill színes, 2-utas telefon esetben elegáns, funkcionális, jól tette flip tok. 2-utas esetében heveder shizukawill eredeti termék.A shizukawill személyzet gondosan vizsgálja meg az egyes elemek, illetve kézbesíteni kell.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak