Fitmedify Köröm Foltok -Korrekció Foltok a Lábujj Köröm Gomba, Enyhíti a Köröm Groove, Fitmedify Köröm Foltok(50Pcs) (100pc)
Megújítva

Fitmedify Köröm Foltok -Korrekció Foltok a Lábujj Köröm Gomba, Enyhíti a Köröm Groove, Fitmedify Köröm Foltok(50Pcs) (100pc)

HUF 629.10

Rendelhető

♥♥♥【Fitmedify Köröm Foltok】 fogadja el a kart mechanika fogadja el a kart mechanika változtatni a szög a köröm növekedés, egyenes mindkét oldalon, a köröm, vigyázzon a körmök tartani őket, egészségesNapi csere, kényelmesebb, több tisztítás, egészségesebb. ♥♥♥【Magas minőségű anyagok】A toe foltok készülnek a kiváló minőségű pamut, puha tapintású, jól szellőző, rugalmas.Szakmai nagyvirágú ezüstvirág virágzó példánya érdekel, eszközök hatékonyan javítja a köröm növekedését.Kétoldalas szalag tapad, nem kell ragasztani. ♥♥♥【Könnyen Használható 】Tiszta a köröm belül, mind azon kívül, a száraz, a köröm, akkor matrica a korrekció folt a köröm.Használhatja a clipper vágni a formát, amit kell.Korrekciós eljárás fájdalommentes, enyhe, kényelmes a használata, a követelésüknek. ♥♥♥【Enyhíti a Fájdalmat】Mint a Benőtt Köröm Korrektor, tud vigyázni a köröm tartani őket, egészséges, enyhíti a fájdalmat.Korrekció fájdalommentes, kíméletes néhány hétig.Hosszú távú használata jobb. ♥♥♥【Ügyfélszolgálat Garancia】arra törekszünk, hogy biztosítsuk az ön megelégedésére.Ha bármilyen kérdése van, a használat során pedig nem elégedett a termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül , mi mindent megteszünk, hogy az ön számára kielégítő, barátságos kiszolgálás. Rugalmas, kényelmes, használható. Hatékonyan megoldani nagyvirágú ezüstvirág virágzó példánya, valamint védi a körmeimet. Vízálló, légáteresztő, gyalog általában a cipő. Csökkenti a fájdalmat, a stressz. hosszú távú használata, továbbra is húzza a köröm, a hajlott körmök, felfelé a kívánt hatás eléréséhez, úgy, hogy a köröm nem növekedhet tovább húsos. Változás a fizikai körülmények között, a köröm görbült a növekedés, a változás irányát, a köröm növekedési egy ideig, majd módosítsa a feltétele, hogy a betét.Hogyan kell használni : 1. Használat előtt törölje le a köröm felületét száraz ruhával vagy papírtörlővel el az olaj, majd a szennyeződés. Vegye ki a tapaszt a műanyag érintése nélkül a ragasztott részt, hogy ne gyengítse a tapadását, ami a megdöbbentő, hogy gyenge.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak