Greymond Fekete Törülköző Bár, Fürdőszoba Kezét, törülközőtartó SUS304 Rozsdamentes Acél Matt Fekete Fali Egyetlen Bar(11.8 Hüvelyk)
Megújítva

Greymond Fekete Törülköző Bár, Fürdőszoba Kezét, törülközőtartó SUS304 Rozsdamentes Acél Matt Fekete Fali Egyetlen Bar(11.8 Hüvelyk)

HUF 2.67

Rendelhető

【Szilárd Stabilitás & Könnyű Telepítés 】 118 Hüvelyk törölközőtartó.Minden szükséges csavar tartozékok telepítési utasításokat tartalmaz a doboz.A törülközőtartó lehet telepíteni a különböző szilárd felületek, mint például a sík falak, fürdőszoba csempe, valamint a vissza a fa ajtók. 【Prémium Anyag & korrózióállóság】Greymond Fürdőszobában Törölköző Rács elfogadja prémium 304-es Rozsdamentes acélból készült, kiváló megakadályozza a rozsda, valamint korrózió lehet maxim meghosszabbítja az élettartamot a fürdőszobában törölköző tartók.Alkalmas nedves környezetben, például fürdőszobák, konyhák. 【Sokoldalú Alkalmazás & Elegáns Outlook】 csak akkor kell távolítani a törülközőtartó a megfelelő pozícióba, majd úgy érheti el, ha kell egy törülközőt.A modern matt fekete outlook leginkább összhangban a dekoráció stílusát, a legtöbb család, egyszerű, de stílusos. 【Magas minőségű Festék bevonat】 A felület kész matt nikkel.Megakadályozza a fém expozíció, illetve károsíthatja a törölközőt, ruhát, azt is ellenállni napi karcolások, valamint corrosions. 【Után-Eladó Garancia】kincs számunkra minden ügyfél, majd próbálja meg, hogy számukra a legjobb vásárlási élmény.Részleteket, vagy kérdése van a Greymond Fürdőszoba & Konyhai Kiegészítő Hardver Szett, szívesen elérni minket.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak