VOTOER Kézi Lyukasztó Karika Eszköz Készlet Fűzőlyuk Fogó Készlet, Kézzel Nyomja meg az Eszköz w/ 500pcs Arany Fiatalok a 3/8 hüvelyk (10mm)
Megújítva

VOTOER Kézi Lyukasztó Karika Eszköz Készlet Fűzőlyuk Fogó Készlet, Kézzel Nyomja meg az Eszköz w/ 500pcs Arany Fiatalok a 3/8 hüvelyk (10mm)

HUF 2.33

Rendelhető

? Hordozható, könnyű kialakítás, a karika fűzőlyuk fogó lesz a készlet, hogy bármely helyenNagyon egyszerű a használata. ? A fogantyú készült csúszásgátló mérnöki gumi anyag súrlódásmentes, anti-slip, könnyen tartja. ? Segítségével az elv a két-pont támogatja a tőkeáttétel, kényelmes, valamint több erőt megtakarítás használni. ? A hüvelybe fogó rugalmas, minden szögek használata, valamint beltéri vagy kültéri beállítása, javítása, valamint a díszítő munkák, kézműves projekt bútor takarók stb. ? Ez a készlet lyukú lyukasztó fogó eszköz nyomja meg a lyukak, vékony szövet, bőr, övek, vászon, papír, kártya, illetve egyéb anyagok.Ezt fel lehet használni a PVC banner, tarpaulins, ruhák, táskák, cipők, karton, sátrak, napellenzők, függöny stb. ? Hordozható, könnyű kialakítás, a karika fűzőlyuk fogó lesz a készlet, hogy bármely helyen.Nagyon egyszerű a használata. ? A fogantyú készült csúszásgátló mérnöki gumi anyag súrlódásmentes, anti-slip, könnyen tartja. ? Segítségével az elv a két-pont támogatja a tőkeáttétel, kényelmes, valamint több erőt megtakarítás használni. ? A hüvelybe fogó rugalmas, minden szögek használata, valamint beltéri vagy kültéri beállítása, javítása, valamint a díszítő munkák, kézműves projekt bútor takarók stb. ? Ez a készlet lyukú lyukasztó fogó eszköz nyomja meg a lyukak, vékony szövet, bőr, övek, vászon, papír, kártya, illetve egyéb anyagok.Ezt fel lehet használni a PVC banner, tarpaulins, ruhák, táskák, cipők, karton, sátrak, napellenzők, függöny stb.Jellemzői : Könnyű, biztonságos használata markolat.Alkalmazott tartós, nagy tisztaságú fém, hosszú élettartam.A megfelelő nyitási szög, akkor nyomja meg azzal, hogy csak az egyik kezét.Ez a kézikönyv fűzőlyuk lyukasztó fogó egyezik 3/8"(10 mm) belső átmérő fűzőlyukak.Lyukasztó, pedig karika beállítás végezhető egy időben, anélkül, hogy a szerszám vagy a lépéseket előre ütni.Csomag tartalma : 1x Gommet Fogó 500pcs fűzőlyukak Megjegyzés : 1. Kell, hogy lyukat üssön a terhelés első 2. Figyelni, hogy az irányt a gomblyuk, fogót 3.Kérjük, használja nedves ruhával tisztítsa meg az eszközt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak