Sharemee Fekete öntöttvas Teáskanna a Tűzhely Biztonságos öntöttvas Tea Fazék Rozsdamentes Acél Infúzió 1.2 L/41oz (teáskanna 1200ml)
Megújítva

Sharemee Fekete öntöttvas Teáskanna a Tűzhely Biztonságos öntöttvas Tea Fazék Rozsdamentes Acél Infúzió 1.2 L/41oz (teáskanna 1200ml)

HUF 3411.00

Rendelhető

【KÉT HASZNÁLAT TEÁSKANNA】 Optimális kapacitás 1200ml/40oz,alkalmas 4-8 emberEz lehet használni, így a tea vagy forró tea, a Japán teáskannák ajánlott kis tűz a kályha tetején, hogy megakadályozza a víz forr.Megjegyzés : győződjön meg róla, hogy törölje a belső fal tiszta használat után Különben könnyen rozsdásodik. 【EGÉSZSÉGES TEÁSKANNA】 öntöttvas teáskanna hagyd, hogy a vizet igyon egészséges legyen.Sharemee öntöttvas teáskanna javíthatja a víz minősége a felszabadító vas ionok, valamint elnyelő-klorid-ionok a víz.Így a víz után főtt az öntöttvas teáskanna sokkal édesebb, de lágyabb, amely alkalmas mindenféle tea készítése, vagy egyéb italok készítése. 【SZÉP DESIGN】 Sharemee öntöttvas teáskanna - egy hagyományos Japán tetsubin design.Ez egy mesteri gyűjtemény a tea szerelmeseinek.Ez a szükséges dekoráció bármely konyha - a legjobb teáskanna / teáskanna a forró vizet vagy teát.Ez is egy csodálatos ünnep, ajándék, szülők, barátok. 【Sharemee】A híres, szakmai öntöttvas teáskanna szállító, Kérjük válasszon valódi Sharemeee Műhely, hogy élvezze a valódi termék tapasztalattal életre termék-minőségbiztosítási. 【GARANCIA】 Sharemee öntöttvas kanna professzionálisan kialakított által képzett mesteremberek.A minőség az élet a teáskanna.Ha bármilyen pre-sales, valamint az értékesítést követő problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, pedig belül válaszolunk 1 óra.megoldja a kérdéseket, hogy megfeleljen a 100% - os elégedettségi.Csak próbáld meg!. 【KÉT HASZNÁLAT TEÁSKANNA】 Optimális kapacitás 1200ml/40oz,alkalmas 4-8 ember.Ez lehet használni, így a tea vagy forró tea, a Japán teáskannák ajánlott kis tűz a kályha tetején, hogy megakadályozza a víz forr.Megjegyzés : győződjön meg róla, hogy törölje a belső fal tiszta használat után Különben könnyen rozsdásodik. 【EGÉSZSÉGES TEÁSKANNA】 öntöttvas teáskanna hagyd, hogy a vizet igyon egészséges legyen.Sharemee öntöttvas teáskanna javíthatja a víz minősége a felszabadító vas ionok, valamint elnyelő-klorid-ionok a víz.Így a víz után főtt az öntöttvas teáskanna sokkal édesebb, de lágyabb, amely alkalmas mindenféle tea készítése, vagy egyéb italok készítése.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak