ZCX Mágneses Csepp Első Cipő Tároló Doboz, Összecsukható Műanyag cipőrendszerező 6 Pack Rakható (Nagy) Cipő Állványok (Szín : Fekete)
Megújítva

ZCX Mágneses Csepp Első Cipő Tároló Doboz, Összecsukható Műanyag cipőrendszerező 6 Pack Rakható (Nagy) Cipő Állványok (Szín : Fekete)

HUF 39701.70

Rendelhető

【Dimenzió a Cipős Dobozt】Teljes Összeszerelt Méret : 142(W) x 8,5(H) cm, illeszkedik a legtöbb férfi cipő, női magassarkú(Méret 5-14).Szemben a piszkos cipő tárhely, ez rakható cipős dobozt lehet a legjobb választás. 【Több Funkció】Ez nem csak a tárolás, a cipő, hanem tárolására könyvet, játékot, ruhát, stb. 【Alkalmazandó Hely】A cipős dobozt is minden hely.például, ágy közelében, ajtó, fürdőszoba, konyha stb. 【Magas Minőségű Anyag】Ezek a cipő tároló dobozok készülnek, kiváló minőségű PP műanyag, biztonságos, környezetbarát, nem mérgező.Ezen túlmenően, a kemény műanyag tábla fogja a formáját, megakadályozza a deformáció, ezért inkább megnyugtató. 【Garancia】Minden cipős dobozt vadonatúj, szigorúan ellenőrzött, amikor az elhagyja a gyárat.Mivel a bizonytalanság a transzfer, lehet, hogy kár időpontjában a számla.Ha valami probléma adódik a termékkel, boldogok vagyunk, hogy olyan megtérülést biztosítani and exchange szolgáltatás!.A cipős dobozok X-Nagy méret.Ez a tárolási MINKET méret 5-14 cipő, valamint a legtöbb magas sarkú is rövid csomagtartó.Mágneses, Sheerness a Door Our cipős dobozok mágneses a bejárati ajtó.könnyű bezárni az ajtót.Használja ABS anyag, az ajtó sheerness.Sturdines We termelés a magas minőségű, kemény anyagból, Határozottság.Olvassa el more The Tárolási Méret Cipő Box Our cipős doboz tárolására cipő mérete US5-14. A legtöbb férfi cipő, cipő, magas sarkú cipő, rövid csizma.6 Pack Fehér Tornacipő Cipő Dobozban.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak