ABOOFAN Gallér Kendő Szerelmes Szív Pet Sál Bib Háromszög Valentin-Nap Pet Háromszög Kutya Kölyök Macska Kellékek Dekoráció Mérete:
Megújítva

ABOOFAN Gallér Kendő Szerelmes Szív Pet Sál Bib Háromszög Valentin-Nap Pet Háromszög Kutya Kölyök Macska Kellékek Dekoráció Mérete:

HUF 1773.00

Rendelhető

Háromszög nyomtatott design, nagyon szép élénk színű, hogy a pet még szép, vonzóNagy ötlet, hogy öltöztesd fel a kedvtelésből tartott a buli, nagy megfizethető ajándék a szőrös barátja.prémium anyag, puha, biztonságos, hogy a kutya tiszta, kényelmes.Divatos, imádnivaló stílus, amely illeszkedik bármilyen alkalomra.Meg lehet mérni nyak kerülete, valamint referencia-dimenzió.Leírás A divat pet gallér tökéletes.Kérjük, az intézkedés körül a pet' s nyakát, hogy biztosítja a tökéletes illeszkedést.nem egy kisállat gallér, hanem egy csodálatos pet dekoráció, hogy nekik elég a mindennapi életben, vagy fél.Funkció - Szín : Rózsaszín. - Matertial : Pamut, poliészter. - M méretben : Körülbelül 70x48x0. - Divatos, imádnivaló stílus, amely illeszkedik bármilyen alkalomra. - prémium anyag, biztonságos, hogy a kutya tiszta, kényelmes. - Meg lehet mérni a pet' s nyak kerülete, valamint referencia-dimenzió. - Háromszög nyomtatott design, tényleg, világos színű, hogy a pet még szép, vonzó. - Nagyszerű ötlet, hogy öltöztesd fel a kedvtelésből tartott a buli, nagy megfizethető ajándék a szőrös barátja.- Szín : Rózsaszín. Csomag, Beleértve 1 x Pet Gallér.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak