IPG Kompatibilis Modell 3 / Modell Y Kilincs Matrica Wrap Készlet Szett (4) a Tesla Logót Személyre A Tesla (Fényes Zöld)
Megújítva

IPG Kompatibilis Modell 3 / Modell Y Kilincs Matrica Wrap Készlet Szett (4) a Tesla Logót Személyre A Tesla (Fényes Zöld)

HUF 1885.50

Rendelhető

Teljes Modell 3 & modell Y kilincs vinil pakolások a TESLA LOGÓ sor 4 Ez egy IPG Csináld magad vinyl matrica.Tartós, karcolás, grime ellenálló felület tart 2-4 év nélkül gyengül vagy repedés.Védi a kilincsek a karcolásoktól, illetve az ujjlenyomatok !!!.Készült szénszálas vinil-nem-állandó ragasztó, profin vágott, hogy illeszkedjen a Modell 3 M Modell Y. olyan, textúrázott 3 D-s felület.Nem buborékok vagy gyűrődések.Úgy néz ki, bájos.Teljes Modell 3 & modell Y kilincs vinil pakolások a TESLA LOGÓ sor 4. Ez egy IPG Csináld magad vinyl matrica.Tartós, karcolás, grime ellenálló felület tart 2-4 év nélkül gyengül vagy repedés.Védi a kilincsek a karcolásoktól, illetve az ujjlenyomatok !!!.Készült szénszálas vinil-nem-állandó ragasztó, profin vágott, hogy illeszkedjen a Modell 3 M Modell Y. olyan, textúrázott 3 D-s felület.Nem buborékok vagy gyűrődések.Úgy néz ki, bájos.Ez egy matrica készlet, amely precíziós vágás, hogy fedezze egy részét a TESLA MODEL 3 & Modell Y kilincsek én Ezt a készletek lehetővé teszi, hogy megvédje díszíteni a Modell 3. A Vinil használt, nagyon jó minőségű, a névleges kültéri használatra.A szálloda nagy semmiből védelem eltávolítható bármikor, nem kár, hogy a járművet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak