FOTABPYTI tengeri Rák, Tojás Inkubátor, Hatékony Újrafelhasználható tengeri Rák Keltető Kit Automatikus Rák Keltetés
Megújítva

FOTABPYTI tengeri Rák, Tojás Inkubátor, Hatékony Újrafelhasználható tengeri Rák Keltető Kit Automatikus Rák Keltetés

HUF 0.67

Rendelhető

NAGY KAPACITÁS : Rák inkubátor van szándékos-val egy nagy kapacitást nagy számban nyílászárók, nagyobb, mint a hagyományos inkubátorokEGYSZERŰ, PRAKTIKUS : tengeri rák keltető készlet egyszerű, praktikus lehet használni, hogy segítsen rák keltetés, könnyű használat.MAGAS KELTETÉS ÁRFOLYAM : Rák a tojás inkubátor magas keltetés árfolyam gyorsan rák gyönyörködtető sebesség.Többször felhasználható, tartós, teljes tartozékok.A SZABÁLYOZÓ SZELEP : Rák keltető készletek vannak felszerelve, szabályozó szelep, valamint egy beállító kapcsolót, hogy ellenőrizzék a sebességet rák betakarítás.KÖNNYEN tisztítható : tengeri rák, tojás inkubátor könnyen tisztítható meg lehet tisztítani közvetlenül érintse meg víz nélkül bujkál földet.Szolgáltatás : 1. NAGY KAPACITÁS : Rák inkubátor van szándékos-val egy nagy kapacitást nagy számban nyílászárók, nagyobb, mint a hagyományos inkubátorok. A SZABÁLYOZÓ SZELEP : Rák keltető készletek vannak felszerelve, szabályozó szelep, valamint egy beállító kapcsolót, hogy ellenőrizzék a sebességet rák betakarítás. MAGAS KELTETÉS ÁRFOLYAM : Rák a tojás inkubátor magas keltetés árfolyam gyorsan rák gyönyörködtető sebesség.Többször felhasználható, tartós, teljes tartozékok. KÖNNYEN tisztítható : tengeri rák, tojás inkubátor könnyen tisztítható meg lehet tisztítani közvetlenül érintse meg víz nélkül bujkál földet. EGYSZERŰ, PRAKTIKUS : tengeri rák keltető készlet egyszerű, praktikus lehet használni, hogy segítsen rák keltetés, könnyű használat.Specifikáció : Elem Típus : Tengeri Rák Keltető Kit Material : Plastic Size : Kb.9in How kell Használni : 1. Pattintsa a kampó a tapadókorong segítségével felfüggeszthetjük, a rögzített helyzetben, hogy öntse az újonnan kapott érintse meg, hogy a víz az inkubációs bucket2. Használjon egy mérőkanál adjunk hozzá két szinten kanál keltetés salt3. Miután a só is van , a hely 1-3 kanál rák eggs4. Csatlakoztassa a levegő tömlő, a visszacsapó szelep a levegő szivattyú folyamatosan a levegő szivattyú 24 hours5. Kapcsolja ki a szürke kapcsolja ki a kapcsolót, majd várjon 15 percet, a rák lárvák, hogy fut, hogy az alján a inkubátor, mert a phototropism a tojásokat automatikusan lebeg.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Brine Shrimp Hatchery Kit
Material:
Plastic
Size:
Approx. 22.5x10cm / 8.9x3.9in
How to Use:
1. Snap the hook into the suction cup and suspend it in a fixed position to pour the newly received tap water into the incubation bucket:
2. Use a measuring spoon to add two level spoons of hatching salt:
3. After the salt has , place 1‑3 spoons of shrimp eggs:
4. Connect the air hose with the non return valve to the air pump and keep the air pump on for 24 hours:
5. Turn off the gray shut off switch and wait 15 minutes for the shrimp larvae to run to the bottom of the incubator because of their phototropism and the eggs will automatically float up.:
Package List:
1 x Hatching Bucket:
4 x Clear Aquarium Tube:
1 x Spoon:
1 x Measuring Cup:
1 x Dropper:
10 x Hatching Shrimp Storage Bottle:
1 x Splitting Head:
1 x Water Hose Holder:
Note:
1. The temperature must not exceed 30 degrees, between 24‑28 degrees is best.:
2. Please do not turn off the oxygen pump when hatching, it takes about 24‑30 hours of continuous oxygenation.:
3. In summer, when the temperature is high, it is better to freeze the eggs for 24 hours after receiving them.:
4. If you are in a hurry, take a small :

Vevők, ahogy választanak