Speedfil Speedflask 21 oz. Vákuum Szigetelt Rozsdamentes Acél Kerékpáros Sport kulacs ÚJ Ugrál Vissza Fedél 2.0 (Fekete)
Megújítva

Speedfil Speedflask 21 oz. Vákuum Szigetelt Rozsdamentes Acél Kerékpáros Sport kulacs ÚJ Ugrál Vissza Fedél 2.0 (Fekete)

HUF 8226.00

Rendelhető

Célja a kerékpározás, hogy biztonságosan illeszkedjen a legtöbb standard vizes palackot ketrecek/ vissza Ugrál a fedél lehetővé teszi, hogy egy kézzel műveletSpeedflask most alapkiépítésben Vissza Ugrál a Fedél 2. Ez a fedél funkciók egy nagyobb kioldó gombot, hogy kiáll egy könnyebb érintse meg referencia amikor hidratáló menet közben.Vákuum szigetelt / Tartja a folyadékot hidegben. 18/8 profi minőségű rozsdamentes acél / Dupla falú, megszünteti a páralecsapódás.Könnyen tisztítható / Nem fennmaradó ízek / Széles szája csavaros kupakkal megkönnyíti a jeget.MEGJEGYZÉS : Speedflask nem cserélhető Speedfil A2 vagy F2 hidratálás rendszerek.Célja a kerékpározás, hogy biztonságosan illeszkedjen a legtöbb standard vizes palackot ketrecek/ vissza Ugrál a fedél lehetővé teszi, hogy egy kézzel művelet.Speedflask most alapkiépítésben Vissza Ugrál a Fedél 2. Ez a fedél funkciók egy nagyobb kioldó gombot, hogy kiáll egy könnyebb érintse meg referencia amikor hidratáló menet közben.Vákuum szigetelt / Tartja a folyadékot hidegben. 18/8 profi minőségű rozsdamentes acél / Dupla falú, megszünteti a páralecsapódás.Könnyen tisztítható / Nem fennmaradó ízek / Széles szája csavaros kupakkal megkönnyíti a jeget.MEGJEGYZÉS : Speedflask nem cserélhető Speedfil A2 vagy F2 hidratálás rendszerek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak