Kutya Medence pancsolóban Háziállat,Összecsukható Megszórjuk, valamint Fröccsenő Víz Játszani Mat,Kutyák pancsolóban Gyerek
Megújítva

Kutya Medence pancsolóban Háziállat,Összecsukható Megszórjuk, valamint Fröccsenő Víz Játszani Mat,Kutyák pancsolóban Gyerek

HUF 1799.10

Rendelhető

?【Kérjük, trim a kisállat nails】a használat Során A vizet gyűjt be a központi gyűrű, amely nem felfújt egyébként annyira nem veszélyes a kutya karmait szúrja aztAzonban a külső gyűrű a kockázatot, hogy karcos, tehát, ha kutya van különösen éles vagy kemény körmök, trim őket előre.Egy javító patch tartalmazza a csomag. ?【Kutya Medence méret】39 cm/100cm; a locsolás medence a legjobb módja annak, állatok, játék a szabadban, a kertben.Az ideális nyári játék hozza végtelen szórakozás az egész családnak. ?【Könnyen hordozható, bolt】A pet spray pad összecsukható, könnyen tárolható, illetve vigye magával, meg a kutya. ?【Könnyű Beállítani】Csak csatlakoztassa a víz pad sprinkler egy normál kerti tömlő vagy PVC-cső, csak állítsa be a víz a nyomás, hogy csökkentse vagy növelje a spray vagy magasságát spray irányba.Használatakor a pet splash pad, kérem, tartsa a medence egyenesen szinten, nincsenek éles tárgyakat a föld. ?【Tartós, Biztonságos】A kutya pancsolóban készült 0.02 kiváló minőségű PVC-ből, ami vastagabb, mint más termékek; BPA-mentes csúszásmentes anyag, így a kutyák lehet játszani anélkül, hogy aggódni, hogy sérült a pet mancsát.Ha bármilyen minőség Kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk megoldást nyújt azonnal.Tanácsok a kutya Sprinkler Medence Kérjük, trim a kutyák szögek használata előtt a szőnyegen.Kérlek, tedd a szőnyeg egy kemény, sima felületű.Győződjön meg arról, hogy nincsenek éles tárgyakat alatt a szőnyeg.Ne emeld/mozgás a mat, ha tele van vízzel.Specifikáció : Anyag : PVC Szín : Navy kék Átmérő : Kb 100cm Csomag tartalma : 1x Pet Sprinkler Pad 1x Csatlakozó készlet a Legjobb Választás a Szabadtéri - Ez a Pet Sprinkler Játszani Mat Mat Alkalmas bármely fél nyári, szabadtéri medence, strand játékok, ez is lehet egy ajándék a kutyákat, főleg a forró nyári napokon.Nagy átmérőjű méret - 39 cm nagy teret, elég a kutyák háziállatok játszani .A szökőkút spray mat sok víz lyukak nyújt egy jó szökőkút kell játszani a víz.Könnyű Beállítani - Csak csatlakoztassa egy kerti tömlő, vagy PVC-cső, egyszerűen állítsa be a víz nyomása.

A javaslat jellemzői

Material:
PVC
Color:
Navy blue
Diameter:
About 100cm
Package includes:
1x Pet Sprinkler Pad :
1x Connector kit :
Best Choice for Outdoor - This Pet Sprinkler Play Mat Mat is Suitable for any summer party, outdoor pool beach toys, it can also be a gift for dogs, especially on hot summer days. :
Great diameter size - 39 inches of large space is enough for dogs pets play . The fountain spray mat with many water holes provides a good fountain to play with water. :
Easy to Set - Just plug it to a garden hose or PVC tubing, simply adjust water pressure. :
Worry-free after-sales service-if you are not satisfied, a full refund or replacement will be supported. If you have any questions, please feel free to contact us. what are you waiting for? This will be the best summer pad for your pet. :

Vevők, ahogy választanak