BinkeGG Fa Üreges Ki Körkörös Szél fel zenedoboz a Sankyo Zenei Mechanizmus Dallam: Howl M0ving Kastély (Merry Go Round az Élet)
Megújítva

BinkeGG Fa Üreges Ki Körkörös Szél fel zenedoboz a Sankyo Zenei Mechanizmus Dallam: Howl M0ving Kastély (Merry Go Round az Élet)

HUF 2.33

Rendelhető

Barna színű, fából készült kör alakú üreges ki a szél fel music box18 Megjegyzés Sankyo arany zenei mozgalom, a második híres márka a világon.Minden zenedoboz játszik, csak egy dallam.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Munka körülbelül 2-3 perc után felszámolási 4 kör által a kulcs.Van egy zár elkapni a fedelet.Szállítja a piros gyönyörű díszdobozban, amely megkönnyíti, hogy legyen jelen.Kérjük, látogasson el a Boltba, több zenedoboz, valamint dallamok.Barna színű, fából készült kör alakú üreges ki a szél fel music box.18 Megjegyzés Sankyo arany zenei mozgalom, a második híres márka a világon.Minden zenedoboz játszik, csak egy dallam.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Munka körülbelül 2-3 perc után felszámolási 4 kör által a kulcs.Van egy zár elkapni a fedelet.Szállítja a piros gyönyörű díszdobozban, amely megkönnyíti, hogy legyen jelen.Kérjük, látogasson el a Boltba, több zenedoboz, valamint dallamok. (1) Ez a kör alakú üreges ki music box pedig fából.Is, van egy zár fogás a fedelet, majd zárja be a jobb szépen. (2) a szél 18 megjegyzés zenei mozgás, a mozgás által Sankyo Japánból arany színű, aranyozott, a második híres zenei mozgalom szállító a világon. (3) A music box csak játszani egy dallamot, majd játék körülbelül 15 20 másodperc a része a dallam. (4) dolgozik majd 2-3 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot. (5) szállítja egy szép díszdobozban, amely megkönnyíti, hogy legyen jelen a szerető család, barátok, stb. (6) A nettó tömeg zene doboz körülbelül 115 gramm (4. (7) Kérjük, válassza ki a dallamot, a dallamok lehetőség.Zene Doboz Méret : Hossz 8.31) Szélessége 8.31 a) Magasság 4.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak