COMSREV 36 Szuvenír Kanállal Kijelző Esetben Gyűjtemény Gyűjtő Rack Fali Fa w/98% Akril Ajtó Zárható (36 Kanál-Cseresznye)
Megújítva

COMSREV 36 Szuvenír Kanállal Kijelző Esetben Gyűjtemény Gyűjtő Rack Fali Fa w/98% Akril Ajtó Zárható (36 Kanál-Cseresznye)

HUF 6025.50

Rendelhető

Minden lépés a lépteketMinden utazási hely.Minden féltve őrzött emlék.Minden mese, amit valaha ettem.Örökölt gyűjthető kanalat.Egy gyönyörű kanalat, hogy nem szabad elhelyezni egy sötét sarokban.Mutasd ki a legszebb kanál tökéletesen.COMSREV Kanál Kijelző Esetben!.Termék intézkedéseket 19 cm hosszú, 14 cm széles.Kapacitás : 36 kanalat. 12 kanál egy sorban, 5 sor összesen. 1 hüvelyk közötti tér minden kanál. 0,4 hüvelyk clearance per gombóc. 【Által készített magas minőségű kivitelezés】Mi szigorúan ellenőrzik minden részletét a termékeink gyártását.A termék kiváló minőségű fa, fekete bársony éreztem az alsó, nagyon high-end.Egy zárható akril ajtó, ez hatékonyan megakadályozza a por bejutását, valamint a kijelző a gyűjtemény egyértelműen.Nagy kapacitású 36 kanál a gyűjtemény, külső méret : 30*14 cm.Minden kanál 1 hüvelyk egymástól legfeljebb 6 cm hosszú tea gombóc.Megjegyzés : a Kanalat nem tartalmazza. 【Hatékony Védelme Értékes Gyűjtemények】 : Ha egy kanál gyűjtő, nem tűri a kanál gyengül, vagy hogy poros!Ne tegyél vele egy sötét sarokban.Az akril ajtó képes megjeleníteni a gyűjtemény nagyon világosan, valamint a fa keret nagyban növeli a határozottság a termék. 98% - os UV védelem megakadályozza, hogy teáskanál gyengült.Fém anti-theft ajtó zár hatékonyan megakadályozza a por, az növeli a biztonságot. 【Nem Assembly-Lóg Szükséges】 : A kanalat vitrin nem kell össze.Akkor lefagy a gyűjtött kanál egy egyszerű művelet.Lehet falra szerelt.Ne aggódj, a biztonság, mint a fém felfüggesztés konzol hátoldalán nagyon erős.Mindenki, aki szereti gyűjteni kanál kellett volna egy exkluzív kanál kijelző helyzet, hogy tökéletesen bemutatja a gyűjtemény. 【Gyönyörű dekoráció, izgalmas ajándékokat】 : Minden kanál más a memória.Ezzel gyűjthető kanál kijelző esetében, akkor a kijelző több értékes, értelmes kanál, amely segíthet megőrizni, illetve emlékezzünk a régi emlékeket; is rendelkezésre áll, mint a dekoráció, a klasszikus fekete kiegészíti a legtöbb otthoni dekoráció; adható el A család, a barátok, az kell, hogy legyen meglepetés ajándék azok számára, akik szeretnék, hogy összegyűjti a kanalakat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak