3 Db Kreatív színkör, a Művészeti Osztály Tanítási Eszköz, Festék Keverés Tanulási Útmutató a Smink Keverési Testület(5.5 hüvelykes)
Megújítva

3 Db Kreatív színkör, a Művészeti Osztály Tanítási Eszköz, Festék Keverés Tanulási Útmutató a Smink Keverési Testület(5.5 hüvelykes)

HUF 2349.00

Rendelhető

【Csomag tartalmazza】 3 kreatív színkör, 55 hüvelykes átmérőjű, a művész kerék segít megmutatni, hogy milyen színek vannak ingyenes, hogyan megyek (vagy nem megyek) együtt, nagy a tanulás, hogyan kell színű.Tökéletes ajándék kreatív emberek!. 【Színkeverés útmutató】Három alapvető tervezési, mind a központi kör forog a keresés optimális színkombinációk.Kaphat szín kapcsolatos feltételeket, valamint azt bizonyítja, hogy a színek jönnek létre, valamint érintette egymást. 【A jó asszisztens】Kerék mutatók kiegészítik, split kiegészítő, illetve triád színes programok; Hogyan árnyalat, az árnyék, elsődleges, másodlagos, valamint harmadlagos hivatkozások, stb. 【Tartós, Nagy művészek, tanárok, gyerekek, festők, tervezők, valamint a tetoválás tanulók. 【Csomag tartalmazza】 3 kreatív színkör, 5.5 hüvelykes átmérőjű, a művész kerék segít megmutatni, hogy milyen színek vannak ingyenes, hogyan megyek (vagy nem megyek) együtt, nagy a tanulás, hogyan kell színű.Tökéletes ajándék kreatív emberek!. 【Színkeverés útmutató】Három alapvető tervezési, mind a központi kör forog a keresés optimális színkombinációk.Kaphat szín kapcsolatos feltételeket, valamint azt bizonyítja, hogy a színek jönnek létre, valamint érintette egymást. 【A jó asszisztens】Kerék mutatók kiegészítik, split kiegészítő, illetve triád színes programok; Hogyan árnyalat, az árnyék, elsődleges, másodlagos, valamint harmadlagos hivatkozások, stb. 【Tartós, Nagy művészek, tanárok, gyerekek, festők, tervezők, valamint a tetoválás tanulók.Műszaki adatok : Anyag : Papír Színe : Ahogy a képek mutatják, Átmérő : Kb.5 hüvelykes Csomag Tartalmazza : 3 x színkör Termék Adatok : A színkör egy eszköz a megállapítás, harmonikus szín kombinációk.Kaphat szín kapcsolatos feltételeket, valamint azt bizonyítja, hogy a színek jönnek létre, valamint érintette egymást.Jó a kezdőknek, hogy azonosítani a tizenkét színek a hue könnyen felismeri a közepén a színes egyszerűen.Ilyen csodálatos árut, csak hozd haza!Tanácsok : Kérjük, hogy kis mérete hiba szín különbség miatt kézi mérés, valamint a különböző monitorok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak