DHTDVD Pet Pooper Zacsi Hordozható Kutya Kaki Zacsi a Kutya Kaki Táskák kutyasétáltatás Kellékek Kutya (Szín : D, Méret : 123X100X280mm)
Megújítva

DHTDVD Pet Pooper Zacsi Hordozható Kutya Kaki Zacsi a Kutya Kaki Táskák kutyasétáltatás Kellékek Kutya (Szín : D, Méret : 123X100X280mm)

HUF 24840.00

Rendelhető

Ez egy kiváló eszköz, hogy tisztítsa meg a kisállat alom, kaki a pet-házAz alom picker készült kiváló minőségű műanyagból készült, nem könnyen deformálódik.A sima felület, minőségi műanyagból készült, hogy a klip könnyen tisztítható.Miután egy helyen kell tárolni, szemeteszsákok, hogy az ön számára a nagyobb kényelem érdekében.A műanyagból készült, biztonságos, tartós, hosszú ideig használható.Ez egy kiváló eszköz, hogy tisztítsa meg a kisállat alom, kaki a pet-ház.Az alom picker készült kiváló minőségű műanyagból készült, nem könnyen deformálódik.A sima felület, minőségi műanyagból készült, hogy a klip könnyen tisztítható.Miután egy helyen kell tárolni, szemeteszsákok, hogy az ön számára a nagyobb kényelem érdekében.A műanyagból készült, biztonságos, tartós, hosszú ideig használható.Műszaki tartalom : Termék neve : pet pooper scooper Product specifikáció : 123 X100 X280mm Product anyag : ABS material Product súly : 300g Color : Fehér,Rózsaszín,Blue Package Lista : 1 * Pet Pooper Scooper Notes : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 0,5-1 hüvelyk különbség. A különböző számítógép-képernyők, a tényleges színek kissé eltérhetnek a kép lista.Köszönöm a megértését.Pet Hulladék Zacskó Adagoló tartó Tároló Állomásra.

A javaslat jellemzői

123X100X280mm:
Product material:
ABS material
Product weight:
300g
Color:
White,Pink,Blue
Package List:
1 * Pet Pooper Scooper:
Notes:
1. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch = 2.54 cm):
2. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the picture list. Thank you for your understanding.:
Pet Waste Bag Dispensing Holder and Storage Station :

Vevők, ahogy választanak