Naroote Hordozható Golf Csavarkulcs Eszköz, Egyszerű Design, Fekete, 11 X 9cm / 4.3 X 3,5 hüvelyk Golf Club-Villáskulcs, Golf,
Megújítva

Naroote Hordozható Golf Csavarkulcs Eszköz, Egyszerű Design, Fekete, 11 X 9cm / 4.3 X 3,5 hüvelyk Golf Club-Villáskulcs, Golf,

HUF 2.67

Rendelhető

6 közötti kapcsolatok a belső hex csavart, majd a fogó, fogantyú, készítsen egy egységes, a stressz pedig nem kár csavart a sofőr fejétEgyszerű design, könnyű test, hordozható, könnyen hordozható.Egy golf-villáskulcs egy általánosan használt létesítmény, illetve szétszerelés eszköz.Alkalmazható külső erő, hogy a fogantyút, majd csavarja ki a csavart, vagy anyát.Mindkét vége használható, remek kiegészítő a játékosoknak.A belső hex szerkezet alkalmazható bármely csavar, szög, nagyon sokoldalú. Egy golf-villáskulcs egy általánosan használt létesítmény, illetve szétszerelés eszköz.Alkalmazható külső erő, hogy a fogantyút, majd csavarja ki a csavart, vagy anyát. A belső hex szerkezet alkalmazható bármely csavar, szög, nagyon sokoldalú. Egyszerű design, könnyű test, hordozható, könnyen hordozható. 6 közötti kapcsolatok a belső hex csavart, majd a fogó, fogantyú, készítsen egy egységes, a stressz pedig nem kár csavart a sofőr fejét. Mindkét vége használható, remek kiegészítő a játékosoknak.Termékleírás : Funkciók : Egy golf csavarkulcs egy általánosan használt létesítmény, illetve szétszerelés eszköz.Alkalmazható külső erő, hogy a fogantyút, majd csavarja ki a csavart, vagy anyát.A belső hex szerkezet alkalmazható bármely csavar, szög, nagyon sokoldalú.Egyszerű design, könnyű test, hordozható, könnyen hordozható.6 közötti kapcsolatok a belső hex csavart, majd a fogó, fogantyú, készítsen egy egységes, a stressz pedig nem kár csavart a sofőr fejét.Mindkét vége használható, remek kiegészítő a játékosoknak.Műszaki : Állapot : 100% Új, Magas Minőségű Anyaga : Műanyag + Rozsdamentes Acél Szín : Black Size : Kb.3 x 3,5 inch Súly : Kb. 71g Package Tartalmazza : 1 x Csavarkulcs Eszköz.

A javaslat jellemzői

Features:
A golf wrench is a commonly used installation and disassembly tool. Apply external force to the handle and twist the bolt or nut.:
The inner hex structure is applicable to any screw angle, very versatile. :
Simple design with lightweight body, portable and easy to carry. :
There are 6 contacts between the inner hex screw and the wrench handle, produce a uniform stress and would not damage screw on the driver head. :
Both ends can be used, great accessory for golfers.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
Plastic + Stainless Steel
Color:
Black
Size:
Approx. 11 x 9cm / 4.3 x 3.5inch
Weight:
Approx. 71g
Package Included:
1 x Wrench Tool:

Vevők, ahogy választanak