JF-XUAN Relé Modul, Beépített Időzítés Áramkör PLC Ipari Ellenőrző Testület FX1N-14MT Programozható Relé Késleltetés a Modul a Shell
Megújítva

JF-XUAN Relé Modul, Beépített Időzítés Áramkör PLC Ipari Ellenőrző Testület FX1N-14MT Programozható Relé Késleltetés a Modul a Shell

HUF 0.33

Rendelhető

100% - os, magas minőségűKis test, stabil.Munka, stabil, megbízható.Ez a modul programozható, hogy több ezer funkciók.Kedves vásárlók, hogy vannak, így sok termék, a boltban, akkor válaszd ki a kedvenc termékek.Mi lesz az ön számára minőségi termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.Tulajdonságok : Állapot : 100% Modell : FX1 N-14 MTPower Kínálat : 10-28 VDCMaximum memória kapacitás : 8000 steps Weight : Kb.5 oz Function : 1. Kapcsolja be a készüléket, a relé 1 zárt után N másodperccel a zárás; akkor a relé 2 zárt után N másodperccel a zárás. Kapcsolja be a készüléket, a relé 1 kikapcsolása után N másodperccel a zárás; akkor a relé 2 kikapcsolása után N másodpercet, majd ciklus. Ha a készülék be van kapcsolva, a relék 1 2 nem aktiválódik.Ha egy jel vagy egy gombot, elindul a relé 1 kikapcsolása után N másodpercig zárva; akkor a relé 2 kikapcsolása után N másodpercig, majd kikapcsol, amíg a következő ravaszt, megismételve ugyanazt a action.By programozás a jeleket, 1, 2, bármilyen vezérlő relé 1 illetve 2 lehet elérni. Amikor jel 1 jel, relé 1 zárt, relé 2 van kapcsolva; 5. Amikor jel 2 jel, relé 1 kikapcsolja, majd relé 2 zárt. Csak az NPN-érzékelő jel lehet csatlakoztatni, az érzékelő jelet lehet programozni, hogy rájöttem, minden irányítást a relé. Amikor jel 1 a ravaszt, vezérlő relé 1; amikor jel 2 ravaszt, vezérlő relé 2. Kapcsolja be a készüléket, ellenőrzik a motor, hogy forgassa a N másodpercig, majd fordított N másodperc ciklus. Ha a jel 1 jel, a motor vezérelt, hogy forgassa előre; ha a jel a 2-jel, a motor fordított.A csomag Lista : 1 * Relé Module Dear ügyfelek, annyi termékek a boltban, akkor válaszd ki a kedvenc termékek.Mi lesz az ön számára minőségi termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.

A javaslat jellemzői

Condition:
100%
Model:
FX1N-14MT
Power Supply:
10-28VDC
Maximum memory capacity:
8000 steps
Weight:
Approx. 71g / 2.5oz
Function:
1. Turn on the power, the relay 1 is closed after N seconds of closing; then the relay 2 is closed after N seconds of closing.:
2. Turn on the power, the relay 1 is turned off after N seconds of closing; then the relay 2 is turned off after N seconds, and then cycles.:
3. When the power is turned on, the relays 1 and 2 are not activated. When there is a signal or a button is triggered, the relay 1 is turned off after N seconds is closed; then the relay 2 is turned off after N seconds and then turned off until the next trigger, repeating the same action.:
By programming the signals 1, 2, any control of the relays 1 and 2 can be achieved.:
4. When signal 1 has a signal, relay 1 is closed and relay 2 is turned off; 5. When signal 2 has a signal, relay 1 is turned off and relay 2 is closed.:
5. Only the NPN sensor signal can be connected, and the sensor signal can be programmed to realize any control of the relay.:
6. When signal 1 has a trigger, control relay 1; when signal 2 has a trigger, control relay 2.:
7. Turn on the power, control the motor to rotate for N seconds, then reverse N seconds, and cycle.:
8. When the signal 1 has a signal, the motor is controlled to rotate forward; when the signal 2 has a signal, the motor is reversed.:
Package List:
1 * Relay Module:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :

Vevők, ahogy választanak