JODROAD Cat5 Cat5E Át Csatlakozók, UTP RJ45 Csatlakozó, Aranyozott 3 Lépcsője 8P8C Ethernet Véget ér a Szilárd Drót Standard Kábel (CAT5 CAT5E/50pcs)
Megújítva

JODROAD Cat5 Cat5E Át Csatlakozók, UTP RJ45 Csatlakozó, Aranyozott 3 Lépcsője 8P8C Ethernet Véget ér a Szilárd Drót Standard Kábel (CAT5 CAT5E/50pcs)

HUF 1167.30

Rendelhető

✅CAT 5-ös, DE a CAT 5 E TERMINÁLOK munka mind szilárd, mind átállási kábelek, valamint a támogató kerek vagy lapos hálózati kábeltEzek kompatibilis szinte minden modell RJ45 keresztül hullám eszköz. ✅RJ45 KERESZTÜL CSATLAKOZÓ teszi sorrend ellenőrző könnyebb Pass-thru dugók, amelyek lehetővé teszik, hogy azonosítsa vezeték sorrend elkerülni a hulladék, illetve a nem megfelelő hullámokkal. ✅ARANYOZOTT 3-PRONG STÍLUS RJ45 csatlakozókkal hozzon létre egy sokkal jobb a kapcsolat, mint a 2-villa stílusban dugók, mint a 3-részből tekerjük körbe a karmester helyett átható volt. ✅TELJES mértékben ROHS, UL, FCC, ILLETVE MEGFELELŐ, így alkalmas kategória 5 6 az adathálózatokhoz. ✅CSOMAG TARTALMAZ 50 pass-thru RJ45 csatlakozók, gondtalan 12 hónapos visszatérítési vagy csere, valamint a barátságos kiszolgálás. ✅CAT 5-ös, DE a CAT 5 E TERMINÁLOK munka mind szilárd, mind átállási kábelek, valamint a támogató kerek vagy lapos hálózati kábelt.Ezek kompatibilis szinte minden modell RJ45 keresztül hullám eszköz. ✅RJ45 KERESZTÜL CSATLAKOZÓ teszi sorrend ellenőrző könnyebb Pass-thru dugók, amelyek lehetővé teszik, hogy azonosítsa vezeték sorrend elkerülni a hulladék, illetve a nem megfelelő hullámokkal. ✅ARANYOZOTT 3-PRONG STÍLUS RJ45 csatlakozókkal hozzon létre egy sokkal jobb a kapcsolat, mint a 2-villa stílusban dugók, mint a 3-részből tekerjük körbe a karmester helyett átható volt. ✅TELJES mértékben ROHS, UL, FCC, ILLETVE MEGFELELŐ, így alkalmas kategória 5 6 az adathálózatokhoz. ✅CSOMAG TARTALMAZ 50 pass-thru RJ45 csatlakozók, gondtalan 12 hónapos visszatérítési vagy csere, valamint a barátságos kiszolgálás.Tudnod kell, mikor válassza ki a megfelelő csatlakozót a kábel : .Mi ez a Kategória az Ethernet kábel dolgozik?.Milyen nagy szigetelt kalauz átmérőjű Ethernet kábel.Erősíteni, ha a kábel egy szigetelt kalauz átmérő belül esik a 0.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak