Egyedi 3D-s Fotó Tapéta, Fali Freskó Rajzfilm Hal gyerekszoba Háttér Falon Kék Dekoráció Festés lakberendezés 430Cm(W) x 300Cm(H)
Megújítva

Egyedi 3D-s Fotó Tapéta, Fali Freskó Rajzfilm Hal gyerekszoba Háttér Falon Kék Dekoráció Festés lakberendezés 430Cm(W) x 300Cm(H)

HUF 3.33

Rendelhető

?【 EGYEDI MÉRET】 : az Nem számít, hogy mit freskó méret megrendeli, akkor megkapja a teljes minta arányos méretűHa a méret, amire szüksége van a listában, testre szabható, minden méretben. ?【DEKORÁCIÓ】 : a háttérkép fog kapni minden szem!Köszönhetően az egyedi típusú felajánlott témák, minden belső kap egy további kis coziness.Alkalmas nappali, hálószoba, étkező, gyerek szoba, hotel, stb. ?【 ANYAG 】:Nyomtatott környezetbarát, nem mérgező festék, Biztonságos A Gyerekek.A jellemzők fényállóság,vízállóság, folt ellenállás, fade, ellenálló, tartós, színességét. ?【 TELEPÍTÉS 】 : Szuper könnyű!nincs átfedés, közvetlenül igazítsa a varrás, meg minden csík lehet hangolni annak érdekében. ?【KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS】 : A termék csomagolt, egy erős karton cső.Ha bármilyen probléma van a freskó kapott, mi megoldjuk neked 24 órán belül. ?【 EGYEDI MÉRET】 : az Nem számít, hogy mit freskó méret megrendeli, akkor megkapja a teljes minta arányos méretű.Ha a méret, amire szüksége van a listában, testre szabható, minden méretben. ?【DEKORÁCIÓ】 : a háttérkép fog kapni minden szem!Köszönhetően az egyedi típusú felajánlott témák, minden belső kap egy további kis coziness.Alkalmas nappali, hálószoba, étkező, gyerek szoba, hotel, stb. ?【 ANYAG 】:Nyomtatott környezetbarát, nem mérgező festék, Biztonságos A Gyerekek.A jellemzők fényállóság,vízállóság, folt ellenállás, fade, ellenálló, tartós, színességét. ?【 TELEPÍTÉS 】 : Szuper könnyű!nincs átfedés, közvetlenül igazítsa a varrás, meg minden csík lehet hangolni annak érdekében. ?【KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS】 : A termék csomagolt, egy erős karton cső.Ha bármilyen probléma van a freskó kapott, mi megoldjuk neked 24 órán belül.Ellenőrizze, hogy a fal sima, tiszta, száraz, valamint ingyenes külföldi számít, hogy a telepítés előtt.Megjegyzés : Mivel a ragasztó nem adja át a vámhatóság, kérjük, látogasson el a helyi boltba, hogy vásároljon a ragasztó.Annak érdekében, hogy jobban védje a háttérképet, majd vágjuk a háttérkép, de ez nem befolyásolja a integritását a háttérkép!Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak