Férfi Futó Nadrág 3 belső szárhossz Testépítő edzés Edzés, Tornaterem Nadrág, Rövid Nadrág Férfi (Szuper Puha Légáteresztő Pamut)
Megújítva

Férfi Futó Nadrág 3 belső szárhossz Testépítő edzés Edzés, Tornaterem Nadrág, Rövid Nadrág Férfi (Szuper Puha Légáteresztő Pamut)

HUF 1.00

Rendelhető

Gymskop specializálódott sportruházat tervezőElköteleztük magunkat amellett, hogy kiváló minőségű ruhákat.Anyagi : 84% Pamut, 16% Spandex.Több színben : https : Fekete / Kék / sötétkék / Piros / Rózsaszín / katona zöld / Szürke.Ez a futó nadrág rugalmas, kényelmes.Puha anyagok, illetve a tökéletes darabok is surround a görbék.Megfelelő az ön számára, hogy edzés, futás, jóga, kerékpározás, reggeli futás, tenisz, kosárlabda, foci, buli stb bármilyen sport. 84% Pamut, 16% Spandex.Kiváló minőségű, szuper kényelmes pamut anyagból.A belső tok jobban védje saját részre. 3 hüvelykes belső szárhossz ingyenes a lábam egész nap.Kényelmes, hogy a tárgyait a mindennapi viselet.Enyhén rugalmas, testhezálló, nagyon kényelmes. 84% Pamut, 16% spandex. 3" belső szárhossz.Puha, friss, lélegző, könnyű szövet lehet, hogy kényelmesebb, ha edzés.Összehúzható csukló design, a dimenzió design a comb laza, de csak a tökéletes a lába napot!.Figyelmen kívül hagyja a "mérettáblázat" által nyújtott,ellenőrizze a mérettáblázat a kép, hogy válassza ki a megfelelő méretet.Egy méret, ha úgy tetszik laza fit. 84% Pamut, 16% spandex. 3" belső szárhossz.Puha, friss, lélegző, könnyű szövet lehet, hogy kényelmesebb, ha edzés.Összehúzható csukló design, a dimenzió design a comb laza, de csak a tökéletes a lába napot!.Figyelmen kívül hagyja a "mérettáblázat" által nyújtott,ellenőrizze a mérettáblázat a kép, hogy válassza ki a megfelelő méretet.Egy méret, ha úgy tetszik laza fit.Magas minőség, csak jó vastag szövet, jobban érezd magad gyakorlása közben vagy otthon, mint látható, a modell, a hossza a nadrág térd fölé ér, ezt a különleges design szabad a lábát a gyermekbiztonsági rendszer, valamint hagyd, hogy a lábad sokkal kényelmesebb képzés, majd lesz egy nagy élmény viselni otthon szabadidő.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak