Csomag! Kétoldalas Szárazon törölhető Táblák (12) + Szárazon törölhető, Vágólapra (12), valamint a Jelölő/Radírok Szett (15)
Megújítva

Csomag! Kétoldalas Szárazon törölhető Táblák (12) + Szárazon törölhető, Vágólapra (12), valamint a Jelölő/Radírok Szett (15)

HUF 7632.00

Rendelhető

A MENTÉS, amikor a vásárlás, mind együtt! ✅PONTOSAN, MIRE van szükséged : a Dreamline Szárazon törölhető, Lapboard akkor felejtsd el a papírt pazarolni.Elfelejtheti, maszatos táblák, hogy nem az ABC!Ezek a tartós, KÉTOLDALAS szárazon törölhető táblák vannak bevonva Clear Wipe Technológia a könnyű tisztítást.Beépített végtelen tanulás. ✅NEM KENET TECHNOLÓGIA : Minden fórumon befejeződött a state-of-the-art Clear Wipe Bevonat a vérzés megelőzésére, elkenődött, valamint szellemkép, hogy tisztítása könnyű.Tábla toll siklik, mint egy álom, pedig törli tiszta, nem nyomokat hagyott hátra.Igen, még vörös markerek nem egyezik Clear Wipe!. ✅KÉTOLDALAS – TÖKÉLETESEN MÉRETŰ : Bár nem mondhatjuk, hogy nagy regény lesz írva, azt mondhatjuk, hogy sosem fogy el az írásra!Minden kis tábla, 12" x 9" kétoldalas a szaggatott vonalak az egyik oldalon, gyakorló azok az írás.4 oz, vagy 3mm vastag ők könnyű ahhoz, hogy a diákok kezelni, de elég vastag ahhoz, hogy kétszer annyit, mint a kemény írás felület. ✅AJÁNDÉK DOBOZOS VAGY OSZTÁLY CSOMAGOLT – úgy DÖNT : észre fogod venni, összepakoltuk a táblák egy szép dobozban.Ez egy masszív tároló doboz, amikor a napi leckék tenni – de egyformán gyönyörű, több alkalmas ajándékozás, hogy a tanárok, mint a többi lapok, hogy jön lötyög a műanyag zacskók.A MENTÉS, amikor a vásárlás, mind együtt!. ✅PONTOSAN, MIRE van szükséged : a Dreamline Szárazon törölhető, Lapboard akkor felejtsd el a papírt pazarolni.Elfelejtheti, maszatos táblák, hogy nem az ABC!Ezek a tartós, KÉTOLDALAS szárazon törölhető táblák vannak bevonva Clear Wipe Technológia a könnyű tisztítást.Beépített végtelen tanulás. ✅NEM KENET TECHNOLÓGIA : Minden fórumon befejeződött a state-of-the-art Clear Wipe Bevonat a vérzés megelőzésére, elkenődött, valamint szellemkép, hogy tisztítása könnyű.Tábla toll siklik, mint egy álom, pedig törli tiszta, nem nyomokat hagyott hátra.Igen, még vörös markerek nem egyezik Clear Wipe!. ✅KÉTOLDALAS – TÖKÉLETESEN MÉRETŰ : Bár nem mondhatjuk, hogy nagy regény lesz írva, azt mondhatjuk, hogy sosem fogy el az írásra!Minden kis tábla, 12" x 9" kétoldalas a szaggatott vonalak az egyik oldalon, gyakorló azok az írás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak