pureSOL TISZTA SOL. Hidrogél Szem Kollagén Maszkot, hialuronsav, szőlőmag Kivonat, Hidrát, Hangot ad, majd Felébreszti (12 pár)
Megújítva

pureSOL TISZTA SOL. Hidrogél Szem Kollagén Maszkot, hialuronsav, szőlőmag Kivonat, Hidrát, Hangot ad, majd Felébreszti (12 pár)

HUF 1980.00

Rendelhető

★ VISZLÁT PUFFADT SZEMEK : A világító gyöngy segíti a szemek jelennek meg, világosabb, míg a természetes kollagén segít a cég, majd húzza meg a bőrtSzem maszk növeli a vérkeringést, upsurges sejtek anyagcseréjét, így csökkenti a ráncokat, sötét karikák, a puffadtság körül a szemét, majd adjon fényt, hogy a fakó bőrt, serkenti a sejteket, hogy segítsen a bőr jelenik meg több cég, a szeme körül.Az eredmény kevesebb, puffadt, sötét karikák + fényesebb szemed. ★ HIDRATÁLJA & GYÓGYÍT : hialuronsav, hidratálja + megnőnek a szem alatti.Arany Szem Maszk a tökéletes megoldás, hogy a szem alatti bőr problémák, mint a sötét karikák, duzzadt szemek, szem táskák, száraz szem, a ráncok, a finom vonalak, stb.a szem alatti foltok szuper frissítő, valamint a bőr iszik a párna, s a levelek úgy érzem, friss, kövér.Egy jó ránctalanító + anti-aging megoldás. ★ BOOST : Szilva Mag Kivonat gyulladásgátló, valamint segít csökkenteni a puffadtság megjelenését., sötét foltok, szem alatti karikák, száraz bőr.Hidrogél gél párna zár a jótékony összetevők, így érzi, de egyre inkább frissül. ★ A HELYÉN MARAD : vagy foglalt, ezért mi megfogalmazott Tiszta Sol.a kollagén szem alatti gél, tapasz, hogy nem csúszik.Hagyja szem gél párna a hűtőben egy plusz hűtő, depuffing.Egy pár szem maszk a táska, ha kell egy vegye fel a repülőn vagy kocsiban. ★ A LEGJOBB AJÁNDÉK ÖTLET : oszd meg a legjobb szem alatti sötét karikák kezelés a család és a barátok.Hadd élvezze megújult, hidratált szemét.Bárki használhatja a TISZTA SOL felmelegedés szem maszk.szem kezelésére, hogy búcsút duzzadt szem alatti táskák.Továbbá, hatékony, mint a szem alatti kollagén gél foltok Biztonságos a használata mind a férfiak, mind a nők.Nagy, minden bőrtípusra.Egyszeri használat alatt szem maszk.Elégedettség garantált.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak