Légmentes Élelmiszer-Tároló Tartályok,BPA Mentes Műanyag Gabona Tároló Konténerek Rakható,a Konyha, Kamra, Szervezet,Rózsaszín,kilenc
Megújítva

Légmentes Élelmiszer-Tároló Tartályok,BPA Mentes Műanyag Gabona Tároló Konténerek Rakható,a Konyha, Kamra, Szervezet,Rózsaszín,kilenc

HUF 2.00

Rendelhető

▪ Tökéletes Konyha, Tároló : Alkalmas tartalmaz lisztet, a cukrot, a harapnivalókat, egészséges, bio élelmiszerek, száraz élelmiszer, vagy reggeli gabonafélék ▪ Élelmiszer Minőségű Anyag : Készült BPA Mentes, Tartós Műanyag, Élelmiszeripari Nem mérgező. ▪ Rakható Design : Ezek a tároló edényt helyet takaríthat meg, továbbá lehetővé teszi a hatékonyabb használatát a konyha-nappaliban. ▪ Oldalas Tömítő Fedél : Ők szivárgásmentes tehát, hogy sem a nedvességtől, sem a levegő nem képes áthatolni.Ez fogja tartani a száraz élelmiszer friss, tiszta. ▪ Mosás Utasítás : Kérjük, hogy mossa meg a kezét a fedelet, mosogatógép biztonságos a tartály.termék description Name : Légmentesen Cans Material : új anyag PPSpecification : oldva 240ml, 650ml, 1000ml, 1800ml Color : rózsaszín, kék, white Recommendation : tárolja a teljes kiőrlésű gabonák, stb.Lezárt élelmiszer tárolására container1. A kifejezetten az élelmiszer-tároló tartályt a légmentes fedél tartani a száraz élelmiszer friss hosszabb ideig. Ez a tároló tartály tárolja összetevők, mint szükséges.Különböző előírások kombinálható a nagy nyílás kialakítása a snap gombot szerint általában szüksége van.Ez is nagyon kényelmes, hogy pour összetevők. A fedél szorosan illeszkedik a tartály test, a belső összetevők nem könnyű, hogy nedves.Ez egy jó segítő konyha, tároló.

A javaslat jellemzői

240ml, 650ml, 1000ml, 1800ml:
Color:
pink, blue, white
Recommendation:
store whole grains, etc.
Sealed food storage container:
1. The specially designed food storage container with airtight lid can keep your dry food fresh for longer.:
2. This storage tank can store ingredients as needed. Different specifications can be combined with the large opening design of the snap button according to actual needs. It is also very convenient to pour ingredients.:
3. The lid fits tightly to the tank body, and the internal ingredients are not easy to be damp. It is a good helper for kitchen storage. :

Vevők, ahogy választanak