2,4 ghz-es 2.4 G WiFi Antenna 2dbi SMA Male (Pin) - Csatlakozó a Mini PCI U. FL hogy SMA WiFi Pigtail RF1.13 Kábel 15 cm(Csomag 2)
Megújítva

2,4 ghz-es 2.4 G WiFi Antenna 2dbi SMA Male (Pin) - Csatlakozó a Mini PCI U. FL hogy SMA WiFi Pigtail RF1.13 Kábel 15 cm(Csomag 2)

HUF 3087.00

Rendelhető

2,4 ghz Antenna Ipex, Hogy Sma Csatlakozó KábelCsomag : 2 Wifi Antennák + 2 PIgtai Kábelek.Csomag : 2 x Wifi Antenna +2 x 1.13 Pigtail Kábel.Ez a Wi-fi Antenna Tud Nyújtani Egy Nagy Jel,Hosszú távú Fogadás.Wifi Vétel, Növeli A Tartományban A Vezeték Nélküli Eszköz.Munka a legtöbb vezeték nélküli eszközök,amelyek általában nem támogatja a cserélhető antennák.fl IPEX, hogy SMA Bulkheead Kábel/Adapter Könnyen Telepíthető. 100% vadonatúj, jó Minőségű Wi Fi Antenna Wi-fi Vezeték nélküli Wlan Router,Kiterjeszti a Vezeték nélküli Hatótávolság, hogy a Halott Helyet.Csomag : 2 x Wifi Antenna +2 x 1.13 Pigtail Kábel.Ez a Wi-fi Antenna Tud Nyújtani Egy Nagy Jel,Hosszú távú Fogadás.Wifi Vétel, Növeli A Tartományban A Vezeték Nélküli Eszköz.Munka a legtöbb vezeték nélküli eszközök,amelyek általában nem támogatja a cserélhető antennák.fl IPEX, hogy SMA Bulkheead Kábel/Adapter Könnyen Telepíthető. 100% vadonatúj, jó Minőségű Wi Fi Antenna Wi-fi Vezeték nélküli Wlan Router,Kiterjeszti a Vezeték nélküli Hatótávolság, hogy a Halott Helyet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak