ORANXIN Esetben a Lenovo Lap M7 - Puha Szilikon Ütésálló Gumi Héj Könnyű védőburkolat a Lenovo Lap M7 (TB-7305F/X/i) / (3.
Megújítva

ORANXIN Esetben a Lenovo Lap M7 - Puha Szilikon Ütésálló Gumi Héj Könnyű védőburkolat a Lenovo Lap M7 (TB-7305F/X/i) / (3.

HUF 2.67

Rendelhető

【Kompatibilitási】 : az Esetben a Lenovo Lap M7 (TB-7305 F/X/i) / (3 TB-7306) 7 hüvelykes Tablet. 【Pontos vágás】Könnyen elérhető az összes gomb, fejhallgató jack, majd a töltés portok, ha az ügy telepítve. 【Erős hőelvezetés】Erős hőelvezetés alján a kaptár,a Négy sarok megvastagodott ütésálló,Mosható, nem deformálódik, nem elszíneződés, biztonságos, kényelmes, használható. 【Tartós csúszásgátló Szilikon Shell】Az esetben, puha ECO szilikon, megvédi a készüléket a karcolásoktól, illetve viselni. 【Anti-Slip egy kézzel használni】Szilikon anti-slip tulajdonságok lehetővé teszi, hogy tartsa a tabletta egyik kezével stablely. 【Kompatibilitási】 : az Esetben a Lenovo Lap M7 (TB-7305 F/X/i) / (3. TB-7306) 7 hüvelykes Tablet. 【Pontos vágás】Könnyen elérhető az összes gomb, fejhallgató jack, majd a töltés portok, ha az ügy telepítve. 【Erős hőelvezetés】Erős hőelvezetés alján a kaptár,a Négy sarok megvastagodott ütésálló,Mosható, nem deformálódik, nem elszíneződés, biztonságos, kényelmes, használható. 【Tartós csúszásgátló Szilikon Shell】Az esetben, puha ECO szilikon, megvédi a készüléket a karcolásoktól, illetve viselni. 【Anti-Slip egy kézzel használni】Szilikon anti-slip tulajdonságok lehetővé teszi, hogy tartsa a tabletta egyik kezével stablely.Leírás : 【Fontos tipp】 : Kérjük, erősítse meg a tablet modell megrendelés előtt, hogy ne vegyen rossz 【Kompatibilitási】 : az Esetben a Lenovo Lap M7-es TB-7305 F/X/i 2019 7 hüvelykes Tablet 【】 Szolgáltatások : ●1.Pontos vágás, tervezés; Könnyű hozzáférést biztosít az összes port, szenzorok, hangszóró, kamera, meg az összes funkciót.Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét.Erősen védő-Ellenáll a sokk, karcolások, valamint megakadályozza, hogy a felhalmozódott por, olaj. 【Csomag tartalmazza】 : 1 X Esetben Megjegyzés : a színe, mint a kép mutatja, lehet, hogy egy kicsit eltér a tényleges elem, mert a színes beállítást, majd világítás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak