360 Fotó 360 Fokos Panoráma-Fényképezés Forgó Fej 68-115cm Forgó Színpad Ingyenes Egyéni Logó ASPZQ ( Méret : 68CM 26.8 Repülés Esetében )
Megújítva

360 Fotó 360 Fokos Panoráma-Fényképezés Forgó Fej 68-115cm Forgó Színpad Ingyenes Egyéni Logó ASPZQ ( Méret : 68CM 26.8 Repülés Esetében )

HUF 4536.00

Rendelhető

✔Mi az : egy platform lövöldözős gép, hogy lehet lőni a 360 fokos forgatható dinamikus videók, csak úgy, mint egy ember állva egy túlméretezett forgó dispaly állni, a berendezés, hogy töltse ki a fény, majd lődd le az oldalánA hatás diy videó vagy élő adás különösen jó. ✔Hogyan kell használni : A gép használt, mint platform, de az önarckép stick támogatott, illetve csatlakozik a motor alatt a platform.Által ellenőrzött, a távirányítót, az önarckép bot automatikusan forog a platform.A gyűrű fény a önarckép stick kitölti a fény, az emberek, a peronon.Egy eszköz, amely rögzíti rövid videókat vagy fényképeket ember a peronon. ✔Hol használható : 360 fotó nyújt forgatható felvétel környezet különböző eszközöket, mobil telefon, tablet, gopro, TÜKÖRREFLEXES fényképezőgép, valamint egyéb felvételkészítési eszközök 360 photo booth, majd csatlakozni facebook, pinterest, Youtube, tiktop, valamint más közösségi média platformok, indítsa el a felvételt a saját szép megemlékező videót, vagy végezzen egy tökéletes adás. ✔Hol használható : el lehet helyezni, bárokban, hotel előadóterem személyes éneklés, a tánc, előadások, elhelyezhető a esküvői helyszínek hogy esküvő emlékkép fotó, el lehet helyezni, ha a bolt előtt, hogy vonzza a turisták, hogy közeli a termék kísérletek, el lehet helyezni, az élő adás szobában. ✔Ha ez alkalmazható : használhatja, bármikor, jobb, ha használja a fesztivál ideje alatt, képzeld el, hogy az emberek megnézik, hogy más emberek blogok a fesztivál ideje alatt, de a blog, videó, mert a 360 gyűrű lövés hatása A legvonzóbb, a rajongók, barátok, mint szurkolni, de soha nem lesz olyan helyzet, ahol senki nem kattint a videón. ✔Mi az : egy platform lövöldözős gép, hogy lehet lőni a 360 fokos forgatható dinamikus videók, csak úgy, mint egy ember állva egy túlméretezett forgó dispaly állni, a berendezés, hogy töltse ki a fény, majd lődd le az oldalán.A hatás diy videó vagy élő adás különösen jó. ✔Hogyan kell használni : A gép használt, mint platform, de az önarckép stick támogatott, illetve csatlakozik a motor alatt a platform.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak