MMyydds Plüss Kutya Ágy, Ház, Kutya, Mat Meleg Kutya Kosár Pet-Mat Hordozható Alvó Macska Alom (Szín : Brwon, Méret : S -Átmérő 40cm)
Megújítva

MMyydds Plüss Kutya Ágy, Ház, Kutya, Mat Meleg Kutya Kosár Pet-Mat Hordozható Alvó Macska Alom (Szín : Brwon, Méret : S -Átmérő 40cm)

HUF 7326.00

Rendelhető

***A pet lépés feküdj le fog majd megszeretedEz segít a pet-nyugodj meg gyorsabban egy pihentető alvás. ***Hozzon létre egy kényelmes, meleg környezet, a háziállatok.Bár hideg őszi, téli, a kedvtelésből tartott állatok nem fázom.A pet táska ágy tartós, praktikus, használható sokáig. ***A pontos varrás, erős varrások, nem könnyű, laza.Könnyű kialakítás hozza a maximális hordozhatóság. ***Hogy emelik a macskák, kölykök, vagy más állatok, ez az ideális hely, hogy a pet otthon otthon.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe. ***A pet lépés feküdj le fog majd megszereted.Ez segít a pet-nyugodj meg gyorsabban egy pihentető alvás. ***Hozzon létre egy kényelmes, meleg környezet, a háziállatok.Bár hideg őszi, téli, a kedvtelésből tartott állatok nem fázom.A pet táska ágy tartós, praktikus, használható sokáig. ***A pontos varrás, erős varrások, nem könnyű, laza.Könnyű kialakítás hozza a maximális hordozhatóság. ***Hogy emelik a macskák, kölykök, vagy más állatok, ez az ideális hely, hogy a pet otthon otthon.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe.Funkciók a hordozható alvó macska alom : -Kényelmes tapintású, háziállatok, mint hogy aludj rá egyet.-Tiszta színű, aranyos tervezés, a jó ágy.-Hordozható, könnyű.-Könnyen tisztítható, majd mossa.-Nem mérgező, íztelen, szagtalan anyag, háziállat könnyű alkalmazkodni.Tulajdonságok : -Szín : 6 fajta.- méret : S átmérő 40cm M átmérő 50cm L átmérő 60cm We nyújt az ügyfelek egy jó vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

-Colors:
6 kinds.
- size:
S diameter 40cm:
M diameter 50cm:
L diameter 60cm:
We will provide customers with a good shopping experience. If you have any questions, please contact us and we will solve it within 24 hours. :

Vevők, ahogy választanak