Hordozható Sit-Up Bár, Ülj Fel Asszisztens Készülék Erős tapadókoronggal 4 Szint Állítható Hasi Tréner a Sit-Up Láb Tartó, Háztartási
Megújítva

Hordozható Sit-Up Bár, Ülj Fel Asszisztens Készülék Erős tapadókoronggal 4 Szint Állítható Hasi Tréner a Sit-Up Láb Tartó, Háztartási

HUF 4968.00

Rendelhető

MULTI-FUNKCIONÁLIS ÜLJ FEL, BÁR : Ez ülj fel berendezés lehet végezni a különböző sportok, tökéletes felülés, fekvőtámasz, Pilates, stretching, jóga, erősítő edzésLehet elérni képzés hasizom, valamint psoas, vékony derék, csökkenti a hasi zsír, valamint egyéb fitness hatások.TALÁLKOZZUNK A ERGONÓMIA TERVEZÉS : A korszerűsített emelet csikorog több, ergonomikus.A design a vákuumos tapadókorong teszi a szívási teljesítmény a sit-ups erősebb, stabilabb, valamint a speciális támogatást bár design biztosít nagyobb sarok erő, dupla hatékonyság.A nagy sűrűségű lágy habbal borított markolat kényelmes, csúszásmentes, elkerülve a boka sérülés vagy kopás.SZAKMAI : Ez egy sit-up támogatás célja, fitnesz, izmok.Gyakorlása, a test minden részét segít felépíteni a tökéletes hasi izmok erős test.Támogatja a különböző edzés módok gyakorlása izmok a test különböző részein.Lehet tenni push-up, deszka, has, partner, stretching, jóga, stb.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ, HORDOZHATÓ : A önfelszívó sit-up bár könnyű, hordozható, könnyen telepíthető, de használható otthon, vagy az irodában, hogy formálja a testet.Különösen alkalmas gyakorlása az edzőterembe, ha nincs idő.Ez egy ideális hordozható gyakorlat eszköz, hogy időt takarít meg pénzt. 4 ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ FOGASKEREKEK : állítható 4 heights, hogy illeszkedjen minden ajtót, csak húzza meg a klip, amíg a sit-up bár rögzített helyen.A szükségletek kielégítése a különböző gyakorlatok.Szolgáltatás : 1. Lehet gyakorolni a hasi izmok, karcsú derék, csökkenti a hasi zsír, valamint egyéb fitness hatások, csodálatos használata, hatása. Erős acélváz szerkezetű, lágy, nagysűrűségű hab kezelni, illetve tartós, vastag gumi tapadókorong, kényelmes, használható. Erős szívó, erős, biztonságos, kényelmes, tartós, alkalmas otthoni sit‑up hirdetés, valamint egyéb tevékenységek. Alkalmas otthoni használatra, nem kell, hogy más eszközök telepítése, javítsd meg a tapadókorong segítségével a sima, zökkenőmentes emelet. 4 Fogaskerekek alkalmazkodási design megfeleljen a különböző igények, van 2 különböző színekben elérhető az ön számára is választani.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Sit‑Up Aid
Material:
Foam + Polypropylene + rubber
Gear Adjustment:
4 Gears
Application:
Suitable for a variety of exercises, great for sit-ups, push-ups, Pilates, stretching, yoga, strength training
Usage:
 
1. Preparation before use:
Spread the mat (yoga mat) on the ground;Press the sucker switch and fix the curler on a smoothly, seamless floor with the height adjustment clip facing yourself.
2. Adjust the height of the foam by adjusting the height of the buckle, so that you can get a comfortable movement position.:
3. When doing upper limb curl exercise or sit-up exercise, both feet can hook foam respectively.:
4. Put your feet on the foam so that your waist is close to the ground to protect your lumbar spine while doing the curl.:
Package List:
1 x Base :
1 x Frame :
2 x Foam :
1 x Manual :

Vevők, ahogy választanak