INTEROOKIE Tetoválás matrica Herbal juice félig állandó, tartós, vízálló utánzat tetoválás matrica Növényi tetoválás matrica (Y088)
Megújítva

INTEROOKIE Tetoválás matrica Herbal juice félig állandó, tartós, vízálló utánzat tetoválás matrica Növényi tetoválás matrica (Y088)

HUF 2313.00

Rendelhető

1 Új Verzió Tetoválás Matrica : egy új technológia, a lé tinta beillesztett a bőr felszínén.24-48 óra után a használat, a minta jelenik meg, de a hatás élénk, csodálatos, tartós 1-2 hét.Elmúlik az anyagcsere, a bőr. Biztonságos, Nem mérgező : A tetoválás megfelelnek a szigorú biztonsági, környezetvédelmi anyagok standard.Nem mérgező, nem vegyi szag, nyomtatott növény-alapú tinta.Ez lehet használni a gyerekek, lányok, fiúk, nők, férfiak, felnőttek. Szépség & Reális : Alkalmazza ezeket az egyedi tetoválás, a saját boka -, kar -, köldök -, arc, láb, alkar, alsó hát, csípő, nyak, mellkas, váll, derék, a hát felső részén, csukló vagy valahol a kettő között! 4. Könnyen Alkalmazható & Eltávolítani : Könnyű alkalmazni 30 másodperc alatt, csak vizet.Úgy néz ki, mint egy világos színű az első, de alakul ki, valamint elmélyíteni több, mint 24 óra.Ez fog fejlődni, sötét kék, vagy sötétkék.Nem lehet tiszta, azonnal eltűnik, mint a bőr természetes módon regenerálja. Vízálló, Hosszú élettartamú : Félig állandó ideiglenes tetoválás vízálló, tökéletes a tengerpart vagy a medence, a rave-partikon, éjszakai klubok, iskola, buli, nyaralás, menyasszonyi zuhanyzó.Tart 10-15 nap, eltűnik, mint a bőr természetes módon regenerálja. Hogyan kell Alkalmazni az 1. Tiszta, száraz bőr teljesen. Cut out design a választás, majd távolítsa el az átlátszó film. Hely ideiglenes tetoválás arccal lefelé, a bőr. Nyomja meg a gombot, nedves ruhával / szivacs ellen tetoválás, majd tartsa lenyomva a 30 másodperc. Óvatosan emelje fel a sarokban, hogy ellenőrizze, ha a tetoválás teljes mértékben át.Ha nem, nedves, majd nyomja meg újra a gombot. Távolítsa el a matricát, majd hagyjuk egy árnyék réteg.Úgy néz ki, mint egy világos színű az első, de alakul ki, majd elsötétül több, mint 12 óra.Hogyan lehet Eltávolítani tart 10-15 nap, eltűnik, mint a bőr természetes módon regenerálja.Egyszerűen törölje a tetoválás alkohollal, egy pár percet, majd dörzsölje le.Megjegyzés : nem alkalmazható érzékeny vagy sérült bőr, a bőr a szem körül a bőr hajlamos az allergiára.Nem ajánlott, hogy használja a terméket a gyermekek 3 éves.Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk. Új Verzió Tetoválás Matrica : egy új technológia, a lé tinta beillesztett a bőr felszínén.24-48 óra után a használat, a minta jelenik meg, de a hatás élénk, csodálatos, tartós 1-2 hét.Elmúlik az anyagcsere, a bőr. Biztonságos, Nem mérgező : A tetoválás megfelelnek a szigorú biztonsági, környezetvédelmi anyagok standard.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak