HDMI 2.1 Kábel 10M(32ft) HDMI-Kábel 8K/60Hz 4K/120Hz 48Gbps Digitális Kábelek 8K a PS5 RTX3080 Kábel HDMI Támogatja a 4:
Megújítva

HDMI 2.1 Kábel 10M(32ft) HDMI-Kábel 8K/60Hz 4K/120Hz 48Gbps Digitális Kábelek 8K a PS5 RTX3080 Kábel HDMI Támogatja a 4:

HUF 8099.10

Rendelhető

●8 K világos, részletes, tisztább képeket, valamint több, megdöbbentő megtekintése 8 K@60 HZ kompatibilis 4 K@120 HZ.It támogatja a VRR játék mód, amely szinkronizálja a képfrissítési frekvencia a kimenő jeleket, hogy csökkentse a késedelem, dadogás, valamint csökkenti a képernyő könnyezés. ●Miután az EMI teszt, a kábel szerkezet újonnan frissített.1 kábel van ultra-alacsony EMI (elektromágneses interferencia), amely csökkenti interferencia a vezeték nélküli eszközök, valamint a minőségi választás orvosi környezetben. ●48 Gbps -dinamikatartomány a HDR kép, dinamikus HDR lehet biztosítani, hogy minden képkocka a videó azt mutatja, az ideális érték a mélység, részlet, fényerő, kontraszt, szélesebb színskálát. ●32 audio return csatorna-hangot, hogy a szív EARC segít HIFI, támogatja a multiple audio formátum átvitel, DTX Mester/DTS : X/Dolby/Dolby True HD, a hang nagyon jó, de a hang a helyszínen. ●ALLM mód segítségével könnyen uralják a csatatéren, automatikus alacsony késleltetésű mód (ALLM), akkor automatikusan az ideális késedelem eléréséhez sima, non-stop, non-megszakított megtekintése, valamint interaktív élményt. ●8 K világos, részletes, tisztább képeket, valamint több, megdöbbentő megtekintése. 8 K@60 HZ kompatibilis 4 K@120 HZ.It támogatja a VRR játék mód, amely szinkronizálja a képfrissítési frekvencia a kimenő jeleket, hogy csökkentse a késedelem, dadogás, valamint csökkenti a képernyő könnyezés. ●Miután az EMI teszt, a kábel szerkezet újonnan frissített.1 kábel van ultra-alacsony EMI (elektromágneses interferencia), amely csökkenti interferencia a vezeték nélküli eszközök, valamint a minőségi választás orvosi környezetben. ●48 Gbps -dinamikatartomány a HDR kép, dinamikus HDR lehet biztosítani, hogy minden képkocka a videó azt mutatja, az ideális érték a mélység, részlet, fényerő, kontraszt, szélesebb színskálát. ●32 audio return csatorna-hangot, hogy a szív EARC segít HIFI, támogatja a multiple audio formátum átvitel, DTX Mester/DTS : X/Dolby/Dolby True HD, a hang nagyon jó, de a hang a helyszínen. ●ALLM mód segítségével könnyen uralják a csatatéren, automatikus alacsony késleltetésű mód (ALLM), akkor automatikusan az ideális késedelem eléréséhez sima, non-stop, non-megszakított megtekintése, valamint interaktív élményt.

A javaslat jellemzői

8K@120HZ:
Resolution:
7680*4320 backward compatible
Version:
HDMI 2.1
Power supply:
No external power supply required
●EARC--Enhanced audio Echo Channel:
●ALLM--Automatic Low Latency Mode:
●QMS--Quick Media Switching:
●QFT--Fast Frame Transmission:
●VRR--Variable Refresh Rate :

Vevők, ahogy választanak