Tároló Táska, Coset Tároló Doboz Megerősített Kezeli, Tartós, Ruhák, Könyvek, Paplanok, Takarók, Ágyneműk Játékok (szürke, 503029cm)
Megújítva

Tároló Táska, Coset Tároló Doboz Megerősített Kezeli, Tartós, Ruhák, Könyvek, Paplanok, Takarók, Ágyneműk Játékok (szürke, 503029cm)

HUF 8307.00

Rendelhető

- Erősített fogantyú : A fogantyú van varrva, vastag ruhával, a teherhordó kapacitás a duplájára nőttMegerősített varrások is hajtották végre, hogy növeli erejét. - Nagy kapacitás : nagyon tárolására alkalmas a paplanok, paplan, párna, plüss játékok, kabátok, vagy más ruhát. - Anyag : A tároló doboz készült kiváló minőségű szagtalan ágynemű, nem szőtt szövet, műanyag táblára, amely erős, tartós. - Széles alkalmazási tartomány : A tároló táska lehet használni, a szekrényben vagy a ruhatárban, de ez is egy jó választás egyetemi kollégiumok, valamint hálószoba. - Könnyen tárolható : Ők vászon táska, nagyon könnyen hajtsa be a fiókokat, vagy szekrények megtakarítani.Kiterjesztett méret : 41*24*17cm/47*28*21cm/47*34*21cm/50*30*29cm Anyag : vászon szövet, nem szőtt ruhával, műanyag tábla a csomag tartalma : 1 x ruha tároló táska Óvintézkedések : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, különbség 1-3mm, köszönöm a megértést! 2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges szín a termék, kérem, értse meg.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak