VAMSII Horror Film Inspirálta Smink Táska Sikoly Ajándék Horror Áru Horror Szerető Kozmetikai Utazási Cipzáras Hordtáska(screamm táska)
Megújítva

VAMSII Horror Film Inspirálta Smink Táska Sikoly Ajándék Horror Áru Horror Szerető Kozmetikai Utazási Cipzáras Hordtáska(screamm táska)

HUF 2.67

Rendelhető

【Ajándékok Ötletek A】 Horror szerető ajándék táska, ajándék horror inspirált, hogy fel tároló tasak, film rajongó ajándék, sikoly nők ajándék horror szellem ajándék film árutEz egy értelmes smink utazási cipzár táska valaki, aki szereti a horror. 【Erős Cipzár & Anyag】Vízhatlan cipzáras kozmetikai táska készült magas minőségű poliészter anyag, amely képes megvédeni kozmetika, ékszerek, írószerek, valamint piperecikkekkel ellátott, a víz, por. 【Hordozható & Travel Essentials】Hordozható Kozmetikai Táska mérete hossza 9"x szélesség 6.Ez a smink kellékek szervezők táska van elég hely tárolni a piperecikkek, ha utazás, kozmetikumok.Ez a divat, sokoldalú.Ön is használja, hogy hordok szemüveget, kulcsok, ékszerek, stb. 【Könnyű Tárolás】Ez a kozmetikai táskát varrt alaposan, egyenletesen, így a táska erős, tartós, az erős cipzár, nagy belső tér, ez a szépség kellékek tároló táska képes tárolni kozmetikai vagy egyéb elemek könnyen. 【Többcélú】Ez a táska nem csak a kozmetikai táska, de az is lehet használni, mint egy kuplung, pénztárca, erszény, zsák, vagy táska a vendégeknek.Mert az a sokoldalúság, akkor végezhet ez a kicsi, de csodálatos táska minden alkalomra!. 【Ajándékok Ötletek A】 Horror szerető ajándék táska, ajándék horror inspirált, hogy fel tároló tasak, film rajongó ajándék, sikoly nők ajándék horror szellem ajándék film árut.Ez egy értelmes smink utazási cipzár táska valaki, aki szereti a horror. 【Erős Cipzár & Anyag】Vízhatlan cipzáras kozmetikai táska készült magas minőségű poliészter anyag, amely képes megvédeni kozmetika, ékszerek, írószerek, valamint piperecikkekkel ellátott, a víz, por. 【Hordozható & Travel Essentials】Hordozható Kozmetikai Táska mérete hossza 9"x szélesség 6.Ez a smink kellékek szervezők táska van elég hely tárolni a piperecikkek, ha utazás, kozmetikumok.Ez a divat, sokoldalú.Ön is használja, hogy hordok szemüveget, kulcsok, ékszerek, stb. 【Könnyű Tárolás】Ez a kozmetikai táskát varrt alaposan, egyenletesen, így a táska erős, tartós, az erős cipzár, nagy belső tér, ez a szépség kellékek tároló táska képes tárolni kozmetikai vagy egyéb elemek könnyen.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak