Ragyog-Tron OEM Porszívó Kefe bázisállomás Szívó Kefék Fúvóka Tároló Állvány tartó V8-as V10 V11 V12 Tartozékok
Megújítva

Ragyog-Tron OEM Porszívó Kefe bázisállomás Szívó Kefék Fúvóka Tároló Állvány tartó V8-as V10 V11 V12 Tartozékok

HUF 3798.00

Rendelhető

* 100% vadonatúj, jó minőségű * Készült, magas minőségű anyagok, tartós, könnyen kezelhető. * Különböző porszívó tartozékok tárolható a ház körül, hogy tartsa a ház tiszta, rendezett. * Eredeti vak plug design, hogy lehet irányított automatikusan, még akkor is, ha rossz helyre, a használat során, könnyen egészül ki. * Robusztus, tartós, hosszú élettartam.Porszívó Kefe bázisállomás Szívó Kefék Fúvóka Tároló Állvány tartó V8-as V10 V11 V12 Képesség : * Könnyen telepíthető, megbízható, használható.Specifikáció : * Tartozékok : V7 V8-as V10 V11 V12-es V15 V11outsize* Típus : amint azt* Méret : shown How kell használni : 1. Lépés : Csatlakoztassa a slots, hogy a tartozék zárójelben mindkét oldalon a fali tartó a képen látható módon. lépés : a rendezés a tisztító fej, majd helyezze őket a 5 lábazat, ha szükséges.Emlékeztetőül, ez a tároló állvány kizárólag a hivatalos padló állvány.Kérjük erősítse meg, hogy ez alkalmas vásárlás előtt.A csomag tartalma : 1 * tárolási bracket NOTE1. Különböző tényezők, mint a kijelző fényerejét, valamint fény, fényesség, a tényleges színek kissé eltérhetnek a kép a honlapon. Kérem, engedje meg, hogy az adatok kis mértékben eltér a kézi mérés.

A javaslat jellemzői

* Accessories:
V7 V8 V10 V11 V12 V15 V11outsize
* Type:
as shown
* Size:
as shown
How to use:
Step 1:
Connect the slots to the accessory brackets on both sides of the wall mount as shown in the picture.
Step 2:
organize your cleaning heads and place them on the 5 pedestals as needed.
As a reminder, this storage stand can only be used with the official floor stand. Please confirm whether it is suitable before purchasing.:
Package contents:
1 * storage bracket:
NOTE:
1. Due to various factors such as display brightness and light brightness, the actual color may be slightly different from the image on the website.:
2. Please allow the data to differ slightly from the manual measurement :

Vevők, ahogy választanak