SLYNSW Fotó Fal Európai Tömör Fa Kreatív Képkeret, Fali Nappali, Hálószoba, Képkeret, Fali Kombinált Fali Dekoráció Fali (Szín : Kék)
Megújítva

SLYNSW Fotó Fal Európai Tömör Fa Kreatív Képkeret, Fali Nappali, Hálószoba, Képkeret, Fali Kombinált Fali Dekoráció Fali (Szín : Kék)

HUF 28605.60

Rendelhető

★ Mennyiség, méret : 10 különböző képkeret + tartozékok + Lógó dísz, a teljes méret a kép fal Ez 134*79cm ★ Anyaga : tömör fa képkeret + plexi. ★ A fal képkeret a különböző elrendezés beállításai hozzon létre új stílusokat, hogy az ebédlő, a nappali vagy a lépcsőn. ★ Könnyen lehet változtatni a képet, majd a szekrény hátoldalán, Plexi lencsék, hogy nekik könnyű, tiszta időt takaríthat meg. ★ Használni a keretet, hogy a saját galéria, fali díszek, a család, barátok, vagy tájképeket. ★ Mennyiség, méret : 10 különböző képkeret + tartozékok + Lógó dísz, a teljes méret a kép fal Ez 134*79cm. ★ Anyaga : tömör fa képkeret + plexi. ★ A fal képkeret a különböző elrendezés beállításai hozzon létre új stílusokat, hogy az ebédlő, a nappali vagy a lépcsőn. ★ Könnyen lehet változtatni a képet, majd a szekrény hátoldalán, Plexi lencsék, hogy nekik könnyű, tiszta időt takaríthat meg. ★ Használni a keretet, hogy a saját galéria, fali díszek, a család, barátok, vagy tájképeket. ★ Mennyiség, méret : A teljes méret a kép fal 134*79cm.★ Anyaga : tömör fa képkeret + plexi.★A szolgáltatás célja, hogy szolgálja az ügyfelek. ★ Mennyiség, méret : 10 különböző képkeret + tartozékok + Lógó dísz, a teljes méret a kép fal Ez 134*79cm.★ Anyaga : tömör fa képkeret + plexi.★ A fal képkeret a különböző elrendezés beállításai hozzon létre új stílusokat, hogy az ebédlő, a nappali vagy a lépcsőn.★ Könnyen lehet változtatni a képet, majd a szekrény hátoldalán, Plexi lencsék, hogy nekik könnyű, tiszta időt takaríthat meg.★ Használja a keret, hogy a saját galéria, fali díszek, a család, barátok, vagy tájképeket.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak